Crossfit

 
Smidigt... Eller kanske inte.
Men det SKA gå.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

haha, vad gööör ni? ;)
Ser kul ut iaf!

Svar: Haha.. ja det kan man undra. När men en del av gårdagens Styrka på Crossfiten var ju "Chest to Bar" och vi körde 2 repeteioner av tre ävningar i 5 varv Super Setted. Här försöker vi förgäves komma upp i gummianbanden som ska hjälpa oss med utförandet av "Chest to bar" . Det är inte helt lätt, men det är enda hjälpen vi får ha.
rebeccacecilia.blogg.se

2013-04-12 @ 06:57:02
URL: http://lexie85.blogspot.com
Postat av: Jennie

svar:

Det blir nog bra. Måste "go outside my comfortzone" och bara göra det, eftersom jag ju innerst inne VILL umgås med folk. Jag har ju inte direkt några vänner som jag umgås med när jag inte jobbar och har aldrig umgåtts med mina tidigare arbetskompisar utanför jobbet heller ju (förutom EN) och jag tror att det är för att jag är så säker i min "yrkesroll" men inte lika trygg/säker som privatperson med de som jag inte riktigt känner helt och hållet än. Jag är ju mig själv på jobbet också, men som sagt... ändå så är jag ju i min yrkesroll mer då..och jag har inga "krav" på mig att jag måste va som jag är som privatperson liksom..

Även om jag kan känna att jag inte skäms eller så för den jag är som privatperson, jag vet ju att jag ändå inte är precis som "de flesta" utan lite annorlunda/speciell i vissa anseenden, men ändå kan jag vara "rädd" för att de inte ska gilla mig som den jag är utanför jobbet...
Det tycker jag är jobbigt att jag känner så, för jag vill inte känna så!

SÅ därför så vill jag självklart följa med ut ikväll och hoppas att det blir bra och att det blir fler gånger så att jag kan bli mer och mer trygg i det för varje gång! Och det är ju jättekul om jag faktiskt KAN umgås med några lite på min fritid! Jag känner att jag vill få ut mer av livet och inte bara "va" och fortsätta i samma bana alltid.
Vill våga mer! Och skönt att sommaren är påväg så att man kan njuta ännu mer sen av att sitta utomhus sent på kvällarna sen också, i så fall! =)

En annan fråga. Har fått höra av några av mina bloggläsare att de har svårt att komma in på min blogg som vanligt!! De måste typ genomföra nån el-undesökning för att komma vidare till bloggen!
Är det så för dig också??

2013-04-12 @ 10:35:39
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: Alexandra

Nä herregud, verkar livsfarligt ;)

2013-04-12 @ 10:50:34
URL: http://lexie85.blogspot.com
Postat av: amanda

woop woop! go girl!

2013-04-12 @ 18:24:59
URL: http://www.bootylicious.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0