Crossfit och Tacos

Att ta foto ur fiskperspektiv måste vara det mest ocharmiga som finns...
 
 
 
Igår spenderades ytterliggare en heldag på CK. Tröttheten var inte att leka med när passet var slut och vi äntligen fick gå hem - raka vägen mot gymmet alltså för veckans första Crossfitpass. Ett bra pass med mycket teknik och sedan en 10 minuters AMRAP bestående av 6 Over head Squats, 8 Burpees och 10 Deadlift. Kommman över 8 varv på dessa 10 minutrarna så fick man fortsätta i 15 minuter. Den enda som lyckades med detta var en av coacherna. Ovan (↑) ser ni resultatet av 15 minuters tuff WOD för honom. Det enda han fick ut efter passet var "Air... I need Air". Men det är lite av charmen. Jag fick nöja mig med 6 varv + 6 OV Squats och 2 Burpees. Men jag var ganska trött efteråt ändå - men väldigt fylld av endorfiner!
 
Efter passet bar det av hemåt för kvällen skulle spenderas med två av mina favoriter. Det stod Tacos, drinkar och film på schemat - precis som i 90 % av fallen. Jag var inte dåligt trött efter de senaste dagarna på CK, men det var en helt underbar kväll. Tänk vad vänner kan göra mycket.
 
Idag är det en ny dag. Crossfit står på schemat vid lunch och sedan raka vägen till CK för årets första stängning. Inte världens roligaste valborg - men det är bara att acceptera. Vad ska ni hitta på idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0