#Crossfit #Löpning #BodyBalance

'
 
Crossfit stod på schemat denna lördag.
Vi inledde med teknikträning med pinne och sedan styrkedel innan vi gick på dagens WOD som var en gruppvariant om 3 personer.
Innom gruppen delade vi upp vem som skulle göra vad och hur många repetioner. Vi splittade rakt av så alla gjorde lika mycket på istortsätt alla övningar.
 
Vi inledde med FRAN.
21-15-9 av Thrusters och pullups. (Här splittade vi alltså 7-5-3)
Sedan gick vi vidare på GRACE cilket var 30 Clean and Jerks (körde med kettlebells då tekniken inte riktigt sitter ännu och här splittade vi 10-20).
Nästa steg var KAREN vilket innebar 150 Wallballs sammanlagt (som splittades i omgångar om 10) och slutligen HELEN som innebar 400 m Row/Run, 21 American KBS, 12 Pull Ups * tre varv.
Slutsumman blev 22.55 min. Riktigt roligt!
 
Stannade sedan kvar på gymmet och körde 30 minuters löpning med Lucie efter hennes PT-timme och  avslutade med att plugga BodyBalance60 tillsammans med Gino innan jag mötte upp Amanda för en kaffe hemma hos mig. Nu väntar jag på gänget för även ikväll blir det middagshäng hos mig.
Jag gillar denna lördagen!

Vad gör ni idag?

Kommentarer
Postat av: noffe

ah middagshang! vill vara meeee ju. tacos och vin haha! woop woop. (okej, forlat att jag ar en tont. hejda) <3

Svar: <3 du får kooooooommmma hiiiiit! Nu var det faktiskt hamburgare och rum&cola, men det ska inte helelr underskattas! Woop Wooop
rebeccacecilia.blogg.se

2013-04-13 @ 22:04:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0