21.1 km

 

Jovisst kom jag iväg till gymmet tillsist. Utan en aning om vad jag skulle köra och ganska bitter. Emma bestämde och det blev löpning. Det var riktigt tråkigt och segt, väldigt lite folk i gymmet så det fanns inget att titta på och tv-apparaterna ser man inte ifrån löpbanden... Men jag hade Jillian Michaels Podcast i lurarna (jag får bara lyssna på den när jag springer) vilket gjorde att jag ändå kunde pressa mig till att springa eftersom jag tycker den är väldigt intressant (och med tanke på hur mycket jag har sprungit på senaste så har jag ju en väldig massa podcast's att ta igen).

I tankarna ville jag 15 km. Då kunde jag ändå känna mig nöjd trots att det inte blev crossfit. Men när jag gick upp på bandet var benen stela och jag hade känningar i knäna.

.... 5 km sattes som första mål.

.... Sedan 60 minuter.

.... Började inse att 15 km skulle funka öven om jag var så fruktansvärt uttråkad.

Men med vilja kommer man långt. Jag fortsatte lägga fokuset på podcasten och ville bara att det skulle visa 15 km på displayen så jag kunde få avsluta. När jag närmade mig 15 km så ser jag hur Emma, nere ifrån receptionen signalerar att hon är påväg upp... Då kan jag ju inte sluta. Jag börjar istället fokusera på klockan. Vid 99 minuter borde bandet stanna så då får det vara nog (det gör det inte ifall ni vill veta...). Gino kom upp och stod och småpratade, Emma började springa och senare hakade även Gino på. Då kunde jag ju inte sluta. Även om delar av mig väldigt gärna ville det (samtidgt som jag hade blivit sjukt sur om jag slutade så nära mållinjen). Slutsumman blev att med hjälp av finfina vänner avverkades 21.1 km på 2h och 3 minuter. Hade det inte varit för att jag egentligen hade bestämt mig för en lugn jogg i början så hade jag nog kunnat komma under 2h. Men det får bli nästa gång. Årets första runda (runda och runda... tur) på över 2 mil avverkades äntligen.


Kommentarer
Postat av: Annemie

Imponerande att du sprungit 21.1 km på löpbandet. Grymt bra gjort! 5km sen tycker jag det är ganska så tråkigt :D

2013-04-17 @ 22:00:22
URL: http://miesvensson.blogg.se
Postat av: Sandra

Tack för svaret! Vet att jag egentligen gör rätt men kan ändå inte låta bli att bli osäker, dricker proteinshakes, äter nötter & jordnötssmör varje dag. De första kilona tog bara väldigt lång tid, men nu har det börjat gå framåt/uppåt. Längtar verkligen tillbaka till gym och träningen. Förstår inte hur jag kunde bli så destruktiv och falla ner i gropen igen i höstas, kombinerat med annan sjukdom och att 5 års förlovning tog slut kanske förklarar det hela. Jag vet inte. Tycker i alla fall att du är grymt bra som tränar på så bra :D Är ute efter ett par nya tränings/löparskor det är liksom min belöning :) tänkte om du kunde tipsa om några bra? Är lite sugen på dde super populära free run skorna?

2013-04-18 @ 09:25:16
URL: http://www.saaka.blogg.se
Postat av: amanda

woho!! grym är du!

2013-04-18 @ 11:09:33
URL: http://bootylicious.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0