You have the power 10.10

Found this quote in my old sketchbook today. Not mine, of course. Don’t sue me.
 
 
 
Vem tog sig upp klockan 5.50 när klockan ringde och begav sig till Sportlife Domkyrkan för att riva av ett spinningpass 6.45 på sin lediga dag? Jo jag. Okej, så farligt var det inte att gå upp - jag ville ju på passet och dessutom regnade det inte. Catching! Men det var trötta ben som sakta men säkert började trampa runt pedalerna idag på cyklen idag. Statistiken på passet kommer sen. Intervaller - 2 minuter hårt, 1 minut vila. Det tog enda till sista intervallen (6 stycken) innan jag var nöjd med pulsen (benen var tunga) och sedan gick den Belgiska kedjan på 9 min förhållandevis bra - förutom att min puls som vanligt droppar väldigt mycket väldigt fort varje gång det inte är jag som ska "dra". Efteråt joggade jag ur benen - 5 km a 30 minuter, inte vidare snabbt med andra ord. Men jag kände bara att jag behövde lite mer och jag behövde försöka få tyngden i benen att släppa. Slutsats: betydligt lugnare träningsvecka denna vecka!
Härlig morgon även om det kunde gått lite lättare ❤ men nu är jag på topp (och dessutom är det Biggest Loser på tv nu ... Lycka!)
Vad tränar ni idag?

Kommentarer
Postat av: Lotta

Jag tycker i varje fall du är duktig, och du tog dem där 5 km trots dina tunga ben. Förstå hur många som inte ens hade gjort det. Grymt jobbat :-)

Ingen träning idag. Halsont och hjälpte vän på releasefest! En fin onsdag! :-)

Svar: tack snälla du! Låter som om du hade en bra dag du också - trots halsont!
rebeccacecilia.blogg.se

2012-10-10 @ 22:50:36
URL: http://iamcharlotte.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0