When in Rome
Okej, nu ska jag snart sluta bombadera er med Rom-bilder. Men jag fick liksom upp ögonen för bildbehandling igen, så det är så jag spenderar mina mornar. Det passar bra när man vaknar tidigt. Då kan man koka en (flera) kopp(ar) kaffe, kolla lite serier (har ni inte sett Baby Daddy så gör det!) och sedan övergå till foto-arbeten. Ja, jag är ganska nöjd med min morgon kan jag erkänna!
 

Och så var det måndag igen och en ny vecka. Dags att ta tag i livet igen efter att ha gått i semesterfeeling senaste två veckorna. Ikväll väntar ett par timmars jobb på gymmet. Det känns som om de var evigheter sedan sist. Resterande av veckan bjuder på en del korta jobbpass, massa roligheter med vännerna, träning och sist men inte minst avslutar vi söndagen med ångest-stängarpasset på gymmet. Förövrigt har jag shoppingsug så in i bomben. Det är alltså projekt "hålla-sig-ifrån-stan-och-alla-andra-ställen-med-affärer" som gäller närmsta tid. Suck!
Vad gör ni i veckan?

Kommentarer
Postat av: Lotta

En fråga som verkligen inte har med Rom att göra. Vad fick du betala ungefär i månaden för boende i NYC? Funderar mest över man verkligen klarar sig på enbart CSN. Läst om personer som gör det, men när ja gläser om kostnader så som 3000:-/vecka för ett litet rum så går ekonomin inte ihop riktigt.

Trevlig måndag! :-)

Svar: Nej nej nej, du klarar dig inte på CSN. Inte alls faktiskt. Jag och en kompis delade en etta (ett sovrum + vardagsrum) och hyran var mellan 15-20 000 i månaden. Vår var närmre 15 000 men vi kom BILLIGT undan. Jag har vänner som bor mindre men med högre hyra. Ett rum får du lätt betala över 1000 dollar för... Tyvärr är det den bistra sanningen :(Trevlig måndag själv!
rebeccacecilia.blogg.se

2012-09-17 @ 11:19:01
Postat av: Sara Björk

Vackert! :)

2012-09-18 @ 09:35:14
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Lotta

Tack för svaret, läste om en annan person som pluggat där som klarade sig på det och bodde i lgh på bra adress så fick faktiskt inte alls ihop det. För det jag sett kostar precis så som du nämner.

2012-09-18 @ 11:18:13
Postat av: Lotta

Studentkorridor, vet du vad det ligger på för priser, för misstänker det är billigare. Funderar på att åka dit och studera i två år men det är boende som ställer till det. För kommer inte få råd till att jobba ihop så mycket pengar att det täcker hyror för två års tid... tack för dina svar. Det är hjälpsamma!

Svar: I new York finns inte studentkorridorer på det sättet eftersom skolorna generellt inte har campus utan ligger mer i kontorsbyggnader. Däremot vet jag inte hur det är med Manhattan City College - men jag tror inte dom har det heller. Berkeley har inte campus i city på det sättet och inte FIT heller. Vilken skolan är det du ska gå på?
rebeccacecilia.blogg.se

2012-09-18 @ 11:26:23
Postat av: Lotta

Jag bodde i studentkorridor en månad, det finns dem typen av boende men det går inte att hitta priser på det. Så tänkte mest om du hade hört. Där jag bodde fyra v var inne på the new yorker hotell, precis vid madison. Planen är FIT, FMM. Men som sagt, får jag inte till det med boende kommer jag inte ens söka. Förhoppningsvis åker jag till NYC i vår, så då kanske det går att fråga på plats. Vet att det finns uppe på upper east någo´t form av studentboende men det står verkligen inga priser :-/

Svar: Jag tror det finns någon form av korritorsboende på 92:a gatan.. sök på det och maila dom :)
rebeccacecilia.blogg.se

2012-09-18 @ 13:19:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0