Some days 10.9

 
Godmorgon!
Igår var verkligen inte en dag värd att minnas. Usch. Deppigare människa får man leta efter.... varför nu detta då? Ja de är en fruktansvärt bra fråga. Jag var nog bara slutkörd. Spenderade dagen i sängen, jobbade 3 timmar och åkte sedan hem och la mig i sängen lite till innan jag somnade kring 12 vilket nuförtiden är väldigt tidigt.
 
Men idag är det en ny dag. Jag är taggad på att den ska bli betydligt bättre. Jag är uppe, har duschat, storhandlat (betoning på STOR!), diskat och sitter med kaffe och frukosten framför tv:n och tittar på min man och Jillian i Biggest Loser-repriserna. That always make me smile ♥ Ska städa och laga mat - annars har jag inte mycket planer innan jag åker till jobb. Blir nog en betydligt bättre dag idag. Vad har ni för er denna tisdag?

Kommentarer
Postat av: amanda

idag göttar jag mig hemma med plugg, stack iväg för träning på lunchen, sedan åt jag och nu ska jag strax till en kompis. därefter mer plugg och sedan filmkväll med en annan vän! kram ps vem är din man i BL??

Svar: Men Amanda.. det är ju Boban! hahaha ;)
rebeccacecilia.blogg.se

2012-10-09 @ 14:08:33
URL: http://bootylicious.devote.se
Postat av: Lotta

Jag tvättar och ser till att ta tag i saker jag bara måste få gjort oavsett energi finns eller inte! Having a not so good day today! :-(

Jag har en fråga. Podcasts som du lyssnar på med Jillian, var finner du dessa? Tycker hon är så inspirerande och hennes kropp går inte av för hackor så att säga :-) Inte din mans heller för den delen ;-)

Svar: Haha, nä Boban är en vacker pricka han! Haha... Jag ladda ner dom (gratis) från iTunes :)Hoppas du har en bättre dag idag! Kram
rebeccacecilia.blogg.se

2012-10-09 @ 15:37:37
URL: http://iamcharlotte.blogg.se
Postat av: Sanna

Hoppas de e bättre nu :-D

Svar: TAck <3 det är det!
rebeccacecilia.blogg.se

2012-10-09 @ 17:18:57
URL: http://lillaelias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0