RPM 50

It’s been barely two days but I’m back to body shaming and degrading people again! How do I sleep at night! Despicable!
 
 
OMG, sjukaste RMP passet ever. Något gick verkligen min väg idag! För er som inte vet är RPM en spinningklass koreograferad av Les Mills, till skillnad från vanliga spinningpass som instruktören ofta sätter ihop själv. 50 minuter intensiv träning (eller egentligen 10 min uppvärmning + 30 minuter intensivt + 10 min nedvarvning och stretch) och efteråt var jag lika genomblöt som om jag just tagit en dusch med kläderna på, röd som en tomat och hade en vattenpöl i storlek med Atlanten på golvet runt mig. Hur fantastiskt?!
Jag har alltid undrat hur killar kan svettas så mycket att det blir vattenpölar på golvet - men idag var jag definitivt med i den kampen.
 
 
Jag ska erkänna att när jag satt på cyklen, instruktören galde, pulsen var på max, benen var trötta och vi skulle pressa ut det alldra sista så dumförklarade jag mig själv, svor lite åt min idioti, envishet och dumhet som utsätter mig för detta gång på gång.
Men jag måste ju innerst inne älska det, annars hade jag ju aldrig fortsatt att utsätta och pressa mig själv på varje pass. 
 
 
Promenaden hem var en fin uppmjukning för benen och nu har jag tagit mig en välförtjänt dusch, ätit en stor lunch, fixar matlåda till ikväll, tvättar träningkläderna, dricker iskaffe och ska packa resväskan... sedan blir det jobb för hela slanten. Tur att jag köpt med mig ett gäng proteinbars så jag kan få lite välförtjänta sockerkickar ikväll. Tränar ni något idag?
 
SUMMAN AV PASSET
Medelpuls: 158 bpm (155 bpm inkl. stretch)
Bästa medelpulsen på spinning någonsin!
Maxpuls: 175 bpm (har aldrig legat så högt på en spinningklass förut!)
Tid: 50 min inkl. stretch

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0