Morgonspinning 10.2

 
 
 
Klockan ringer 5.50... Då har jag redan legat vaken ett tag, trots att jag inte kom i säng förren närmre 01 inatt. Orolig sömn? Ja minst sagt. Ligger kvar och drar mig innan jag hoppar i träningskläderna och möter höstmorgonens gråa kyliga väder under promenaden till Sportlife Backaplan. 06.30 staplar jag in på gymmet och 15 minuter senare startar musiken och spinningpasset kör igång. Favoritinstruktören har somvanligt ett kanonpass som gör att pulsen stiger och kroppen får ny energi. 45 minuter senare - dygnsur av svett - fylld av endorfiner - peppad till 1000 - med en utstretchad och pigg kropp - och ett ännu gladare sinne kan jag inte låta bli att glädjas över att jag ännu en gång tog mig upp snortidigt, fast att jag inte jobbar förren 16.00 i eftermiddag, för att möta spinningcyklen. Då älskar man livet.
 

Storhandling, dusch och nu frukost... och det är bara tidig förmiddag. Hur bra är inte det på en skala?
Den rykande heta kaffekoppen smakar så mycket bättre, frukosten smakar godare, den nybakade surdegsciabattan är perfektion med en kombination mellan mjukt inre och krispig skorpa. En morgonstund att njuta av.  Vad tränar ni idag?
 

SUMMAN AV PASSET
Medelpuls; 150 bpm (146 inkl. stretch)
Maxpuls: 175 bpm
Kan man annat än glädjas åt dessa siffror? NÖJD!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Tog mig till gymmet idag för första gången på länge. Med push av läkare och terapeut i att det kommer få mig att må bättre och hjälpa mig uppåt. Träningspasset fokuserade mest på överkropp då jag har enorma spänningar. Nu sitter jag med ett lugn i kroppen jag inte känt på länge och kroppen känns lite mjukare :-)

2012-10-02 @ 17:00:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0