Halvmara 10.7

Haha.. jag tar tillbaka vad jag skrev. Trött? Nä, skulle inte tro det . Jag hade visst bara lite världsproblem att lösa och detta tog jag hand om genom att springa en "liten" runda á la 21 km. Helt sjukt underbart om jag får säga det själv. Det fanns ingen trötthet där alls. Jag gick ut mycket lungt och det blev egentligen myslöpning igenom hela rundan utan att försöka pressa tider. Men det behövs också. Summa - mycket nöjd! Vad tränar ni idag?
 
Run bitch - run! 
2,1 mil - check! ✌❤ (Taken with Instagram)
 
SUMMA AV DAGENS RUNDA
Medelpuls: 140 bpm (oklart om detta stämmer helt... Pulsklockan dampade lite i början... tror medelpulsen låg lite närmre 150 bpm)
Maxpuls: 168 bpm
Distans: 21,11 km

Kommentarer
Postat av: Malin

OMG 21 kilometer, det är grymt. Vad gör du för att inte bli uttråkad? Lyssnar du på musik eller podcasts? :)

Svar: Haha, tack. Det var andra gången på en vecka och förutom det har jag snittat 18, 14 och 11 km så det känns riktigt bra :)Jag lyssnar antingen på podcast eller på musik - beroende på hur det känns. JIllians Podcast är ju aldrig fel, men då krävs det att jag är helt klar i huvudet och inte har något att tänka på, för att jag vill lära mig och ta in allt hon säger. De senaste gångerna har det dock varit musik då jag haft endel tankar att bearbeta och "världsprobem" aka. livsproblem (haha) att lösa. Då bearbetar jag istället igenom dom. Men jag kan ju ärligt säga att när jag väl tagit mig igenom dessa tankar - och jag inte har mer att arbeta, så blir det lite jobbigt! HAHA... Brukar komma kring 17-18 km och då blir jag så rastlös. Då blir det en tävling att klara rundan istället, just för att de är så lite kvar :P
rebeccacecilia.blogg.se

2012-10-08 @ 08:10:12
URL: http://www.molllan.spotlife.se
Postat av: Lotta

Du är så duktig :-) Tack snälla för ditt långa utlägg ang löpningen. Mycket mental push helt enkelt.

Svar: Tack vännen! Ja, löpning handlar mycket, i stort sätt helt om det mentala, sålänge där finns en grundkondition (och man inte har skador!). Iallafall för mig! Jag hoppas du också kommer igång, men kom ihåg att gå ut sakta, kombinera gärna med annan träning och ta det i din takt!
rebeccacecilia.blogg.se

2012-10-08 @ 08:10:26
URL: http://iamcharlotte.blogg.se
Postat av: Nicolinafoto

21,11km, du är GRYM! Jag blir alltid lika motiverad varje gång jag kikar in här och jag älskar alla inspirations bilder du lägger in! :) Förresten, var får du motivationen för att springa såhär långt? :)

Svar: Ohh tack! Ibland är det så skönt att höra :) Kul att du blir motiverad med! det är lite det som är mitt mål...Det som driver mig är ett jävlarenamma och en drom om marathon!
rebeccacecilia.blogg.se

2012-10-09 @ 21:47:16
URL: http://nicolinasfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0