Dream. Wish. Do. 10.11

Dreamitwwishit_132765306_large

 

 

Godmorgon,
En vacker torsdagsmorgon .. dag två utan regn. Känns nästan som lyx! Gårdagen var helt fantastisk trots att den gick i 110 och vid 23 ramlade jag isäng och sov som en stock fram till 7.30 då jag vaknade vrålhungrig.  Ännu ingen träningsvärk i biceps och mage vilket förvånar mig, men benen däremot - det känns att dom har använts den senaste tiden (detta trots en slapp träningsvecka!). Idag är det jobb som gäller igen - stängningen, så det blir en sen arbetsdag och jag hoppas jag är hemma till 00.00 iallafall.


Ni är en hel del som tittar in här varje dag ... Ett par hundra för att vara mer exakt. Några få gör ljud ifrån sig, medan de flesta läser i sin tysthet. Men nu undrar jag om ni inte kan ta och berätta; hur ni hittade hit & vad ni tycker det är roligast att läsa om? Det är alltid kul att veta och så vet jag vad ni tycker bäst om


Kommentarer
Postat av: Annah

Hej! :) jag hittade hit genom din kommentar i min blogg! :) fin blogg du har! :)

Svar: ja - pannkakor är SÅ gott! Love it!!! :-)

2012-10-11 @ 09:47:06
URL: http://www.iannahshuvud.blogspot.se
Postat av: Nathalie

Tränar du också på Sportlife förresten? :)

Svar: Yesbox! och på Fysiken eftersom jag jobbar där. Men 90 % av alla gånger är jag på Sportlife! Kommer att träna på Sportlife i Malmö nu kommande vecka.. kanske vi ses? Eller så bokar vi in ett pass tillsammans? :)
rebeccacecilia.blogg.se

2012-10-11 @ 11:43:31
URL: http://www.blodsvettochtarar.blogg.se
Postat av: Lotta

Jag hittade din via att jag googlade en sak om NYC, sedan fastnade jag bara. Kan inte sätta fingret på vad det är, men det är en fin känsla i bloggen. Och sedan skriver du om löpning som jag försöker införa i mitt liv :-)

Svar: Tack för att du tog dig tid att svara och kul att du stannar ;) Löpningen kommer du lyckas med, det tar tid - men jag lovar, att jag JAG kunde, så kommer du att fixa det. om du bara viste vad jag har hatat att springa! HAHA
rebeccacecilia.blogg.se

2012-10-11 @ 12:04:18
URL: http://iamcharlotte.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0