Fredag 10.5

20120927-102244.jpg

 

 

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Legat i soffan, kollat på tv och slappat. Varit ledig vilket var välförtjänt och jag tänkte ta tillvara på denna dagen på bästa sätt. Imorgon är det nämligen jobb som gäller igen. Kroppen kändes seg efter gårdagen (löpning + lång jobbdag) och att inte göra något alls var otroligt nog ganska underbart (ja, de orden kom från mig. Vad hände där?! Jag som är den mest rastlösa människa på denna jord). Det såg trots allt ut att bli en fin dag redan i morse när jag vaknade - så frisk luft skulle jag få i någon form ... men när jag väl tog tag i mig själv, tog mig ur pyjamasen och gav mig ut i höstluften, då hade klockan redan passerat 16.00. Lite senare än tänkt kan jag erkänna ... dessutom så hinner jag bara utanför porten innan himmlen blir grå och öppnar sig. Ösregnet var ett faktum...

Inte ovanligt när det kommer till mig och min tur. Hur är det möjligt? Förmodligen försöker någon lära mig en läxa att jag ska gå ut när jag tänker tanken första gången och inte 10 h senare.

Det blev en ganska blöt runda i den kalla höstluften, med alldeles för lite kläder (jag tror fortfarande att det är "förhöst") Dags att inse fakta - det är en kall bitter höst. Men frisk luft behövdes (okej, jag var liiiite rastlös) och en varm, varm dusch lockade när jag kom hem. Levande ljus, film, Irish Coffee (okej, baylies coffee - Kaffe, baylies, vispad grädde) och mys är sammanfattningen på min fredagskväll. 


Kommentarer
Postat av: Julia

Åh vad skönt att bara ta en slappardag, hade behövts här med! =)

2012-10-06 @ 11:53:25
URL: http://juliaelhag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0