Days like this make me smile 3.23

Godmorgon fredag - godmorgon Spring break!
Kom på att jag inte skickade in min Eximinationsuppgift i Mat; Bruk & Missbruk igår, men nu är det gjort och tada - nu är den kursen klar! Spring break is here! Jag och Malin diskuterade igår att denna terminen gått så snabbt. När vi i julas skulle åka hem efter att Fall-quartern var över kändes det som om vi hade bott här i 100 år, nu känns det som om det var en vecka sedan vi var hemma & ändå har det gått lika lång tid! Wooops. Var tar tiden vägen? Man får ju ångest! Denna terminen har ju varit hela underbar, bättre kurser (bortsett från principles of Markting) hade jag aldrig kunnat få! Idag släpps betygen med!

Även idag ska de blir underbart väder och sååå varmt (närmare bestämt 23 grader). Redan nu är det 20 grader ute och klockan är inte ens 10. Utlandssemester delux! Jag påminns så om vår Nice-resa 2010 (fan vad jag tjatar om den!). När man kommer ut och hettan slår mot en, man strosar i shorts och linne redo för en heldag med promenad längs de trånga gränderna, bad och sol, man promenerar ner till något idylliskt lite kaffe och beställer in frukost. Får vit baguett, smör, sylt och crossiant, kaffe och juice. Så lågt ifrån en normal frukost (i vår familj) man kan komma. Ingen tycker det smaker speciellt bra, men det gör inget, för man har semester - livet leker. Det är så det är ... Man äter baguetten, försöker få lite skugga så man inte ska dö av värmeslag & sedan sitter man kvar och dricker sitt kaffe, skrattar och njuter - innan man strosar längs marknaden ner till vattnet. Lägger sig på de hårda stenarna (det är stenstrand), känner solen mot kroppen, man dör av värmeslag på ingen tid och tar sig därför ett dopp i vattnet. Ja livet på utlandsemester är allt bra. Älskar att vi alltid åker på så sporadiska semesterar och inte ramlar i "turistfällorna" med charter.

Nej, nu ska jag återgå till mitt kaffe... Har en bra dag som väntar med en slapp morgonstund, gymmet (kanske) och sedan ska jag möta upp min älskade vän Silvia i Central Park. Kvällen ska inledas med Sangia & drinkar på en solig uteservering här nere i East eller West Village tillsammans med mina flickor Malin & Malin ♥ Life is goood!

Kommentarer
Postat av: Elin

Hejsan! Undrar vad du gör i New York, pluggar du på nån skola där? I så fall, hur bar du dig åt för att börja plugga där? Var det krångligt?Hoppas du njuter av tillvaron och har det bra :) Kram

2012-03-25 @ 00:00:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0