A beautiful sunday 3.11

Gud vilken dag!
Jag lämnade lägenheten klockan 8 i morse och nu närmar sig klockan 10 pm och jag har just kommit hem. Dagen har varit underbar ♥
Vi ställde om klockan inatt - till sommartid, så när min klocka ringde 7 am, så var hon ju egentligen bara 6. Inte konstigt att det var kämpigt att gå upp (jag sover så otroligt oroligt nu också) men efter lite snoozande kom jag upp, käkade snabbt frukost och gick till gymmet. Sprang lite över 6 km (proud!) och körde styrka för överkroppen innan hela staden började besöka gymmet och sedan tog jag en varm dusch, köpte iskaffe och gick hem till Malin och Malin där jag&Angelica var bjudna på brunch. Vi åt fattiga riddare med socker, sylt, kanel och grädde tills vi höll på att storkna. Mycket mytsigt, sedan hade vi en liten nostalgistund och tittade på Eva & Adam, Malin och Malin skypade, Angelica gick och efter många timmar avslutade vi vår myssöndag med en promenad längs Hudson River och lite chill i solen tillsammans med iskall cola.

När kvällen kom så mötte jag upp en Markokansk tjej vid namn Adele för en burgare på Shake Shack uppe på Upper West Side. Underbara burgare! Det har varit en lång dag, men helt underbar ♥ Nu är jag lite smådöd, så jag ska nog inta sängen snart för imorgon 10.00 ska jag möta upp Malin för en PW runt Central Park. Älskar det ♥ Toppklass på söndagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0