Today we will get Central Park done 2.29

Godmorgon!
Mon känsla just nu kan beskrivas med ett ord/5 bokstäver....  T.R.Ö.T.T. Igår var det omöjligt att sömna och till råga på allt så får jag sms klockan sju av min kära (???) bror som vill "shit-chatta" aka snacka skit om absolut inget (vanligt förekommande fenomen dock! Han brukar vara liiite bättre på att välja sina tider! haha) Men jag kan inte ens bli irriterad, för jag är på så bra humör.

Kameran är laddad (order från mormor eftersom hon tagit med sig en som inte funkar - vad ska man säga, åldern sätter sina spår?! haha) & idag är vi redo (nä det är vi inte, jag kommer aldrig bli redo för kulturella saker) att titta på lite "turist-saker" som morfar gett order om (haha) och sedan kolla museum (jag sa att jag accepterade det på ETT vilkor... Att vi INTE gick in på dem! haha, så nu ska vi alltså bocka av museum från lisan genom att se utsidan på byggnaderna... Det gäller att förhandla!) 
En heldag i/runt Central Park helt enkelt. Jag laddar med frukost & kaffe (och bra skor) sedan bär det av ♥ Ha en fin dag.

Kommentarer
Postat av: Victoria Eklund

va kul att du tyckte det, tack så mycket! :D

2012-03-29 @ 18:34:07
URL: http://victoriaeklund.blogg.se/
Postat av: Mikael

Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

2012-03-30 @ 13:31:15
URL: http://www.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0