The week is almost over 3.9

Gomorgon tidiga morgon...!
Verkar som om jag kommit in i mina rutiner igen? Är tröttare än tröttast vid 10 pm och vaknar vid halv nio. Thats the way I like it! ♥ Speciellt nu när det börjar gå mot ljusar tider, klockan ska ju ställas om nu också - om det är nu på söndag eller nästa... Nu är det äntligen helg, inte för att det kommer bli en sysslolös helg, men det är trots allt ledigt.
Jag ska ta mig igenom;
→ Study inför exam i Healh (Cancer och Diabetes)
→ Göra slutklämmen på min Essay om Diabetes in Anatomy
→ Försöka komma igång med min svenska kurs... Nu börjar det bli körigt med tid och jag har inte startat!
→ Skriva Final essay in healh.

Jag kommer nog lyckas sysselsätta mig. Men jag ska försöka (läs: VERKLIGEN FÖRSÖKA) få gjort det emsta idag och imorgon, för på söndag blir det närmre 20 grader och då vill jag inte sitta uppslukad med en massa böcker! Vecka 10 i skolan är över, sjukt! Var gick denna winer quartern? Jag börjar få lite paniiik, sen är det bara tre månader kvar - ÅNGEST!

Annars idag blir det en tur till gymmet. Ev. ska jag försöka möta upp Maria med PV och deras vänner för en tur i stan, får dock se om det hinns med eller om jag får plugga istället och ikväll ska jag hem till Malin och hänga med henne. Somsagt; det blir nog en mycket bra fredag! Nu inleder vi den med ett par stora koppar kaffe ♥ Vad gör ni idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0