The due day 3.6


Godmorgon tisdag!
Det känns dock inte som tidag idag, eftersom hela gårdagen spenderades i skolan och min dag såg ut som en typisk "tisdags-dag". Men eftersom klandern säger tisdag får jag väl lita på det. The D-day. Projektet i Marketing ska in och redovisas. Jag som hatar redovisningar. Blä! Men efter 5.05 pm idag är detta arbete done! Jag gissar på att min tisdagskväll kommer innefatta en utslagen Rebecca. Ni vet, som det blir när man har en inre stress som släpper. Men samtidigt kan jag inte vänta. Underbart!
På torsdag ska jag dock hålla i en lektionen i Anatomi om Diabetes + att en essay ska in.
→ I helgen ska jag VERKLIGEN försöka komma i kapp på min Svenska Distanskurs!
Illa! Jag ligger efter igen.
Nu hoppas jag, av hela mitt arbete att the final paper är klart och att det pretty much, bara är att gå upp och göra redovisningen och sedan - check. Jävla tjat om den redovisningen, I know. Men jag vill bara ha den klar!

Idag skvallarar vädet om 7 grader och sol (i och för sig är det MINUS 3 nu, men det är en annan femma) Imorgon däremot - tydligen ska det blir 16 grader och torsdagen ska tydligen innebära 18 grader. Can't wait!
Whats up with you guys today? Vad händer?

Kommentarer
Postat av: sanna

Jag får lite sent tacka för gratulationen :-) hur är allt med dig i usa? :-D här jobbas det på som vanligt och ska på gravidyoga ikväll.

2012-03-06 @ 16:08:41
URL: http://sannaochlivet.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0