The day is finally here - it's Friday 3.16

Min torsdagskväll, kändes väldigt bra. BL och glass (och en massa plugg)


Godmorgon Fredag!
Efter mycket arbete igår... så blev förhoppningsvis moment 2 av hemtentan (på distanskursen) klar... FÖRHOPPNINGSVIS. Luddigare förklaring på vad som krävs har jag aldrig fått, känner mig fortfarande som ett frågetecken när jag läser instruktionerna. Suck, men nu är den skriven... One down, a million to go! Tack vara glass och Biggest Loser (tack för att jag inte hunnit se det tidigare - kändes mycket viktigt att klämma in det avsnittet kan jag lova) så gick det ganska smärtfritt (nåja - but lif's a bitch) och sedan fick jag en god natts sömn, med andra ord, taggad för fredagen.

Om 12 dagar kommer mammi MYS! Känner längtan i hela kroppen. Det var ju inte tanken att hon skulle komma så jag har varit helt lugn inför det kommande besöket, men när allt blev lite messed up och ändrat och flygbiljetterna köptes på sådär 5 minuter - känner jag nu att jag bara vill att tiden ska gå så hon och mormor kan komma! LÄNGTAR♥

Förhoppningsvis blir det en bra fredag som står framför mig.
En runda till gymmet kanske, plugg (mindre kul) förfest hos Malin och utgång. Låter som ett bra sätt att fira in helgen nu innan Finals-week.
Vad gör ni idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0