Inspiration - KARIN 2.25

När jag bodde hemma följde jag 1 miljon bloggar - bokstavligt talat. Men efter att jag flyttade till Göteborg försvann tiden och ja, ännu mer nu när jag flyttade till New York. I dagsläget förljer jag inte alls lika många, även om man fortfarande hittar en stor del av dem på Bloglovin'-kontot, men istället så vet jag vilka mina små guldgruvor är.

No shiiit att jag följer mina frugors bloggar Malin, Malin & Angelica, men det finns två bloggar - skrivna av samma person, som dessutom är bland de första jag klickar in mig på när jag startar datorn. Närmligen KARIN OLOFSSON. Tjejen som 2010 flyttade till Asien och för tillfället bor i Shanghai. Jag älskar att klicka in mig där och följa livet en annan världsdel. Sättet hon skriver på fångar läsarna direkt och hon har underbara bilder. Tidsskillnaden gör att lagom tills jag ska börja inta sängen för en god natts sömn, så kommer det upp Godmorgoninlägg upp hos henne. Jag tycker det är lite mysigt (Shanghai är +7 timmar från Sverige tror jag och sedan är Sverige + 6 timmar från New York = + 11 timmar). Bloggen är en perfekt mix av mat, utflycktor, shopping, vardagsliv. En salig blanning av en livsnjutare. Jag akn inte annat än bli så glad i kroppen när jag läser denna bloggen.

Dessutom driver denna fantastiska tjej en träningsblogg - ingen extremblogg, utan en blogg om träning för alla oss som ÄLSKAR det men som inte satsar på att tävla i diverse Body-fitness tävlingar and so on. Träning för att man älskar det. För endorfinerna, och det är precis vad bloggen heter; ENDORFINKICKAR. Namnet passar perfekt. Bloggen har en härlig blandning av vardagsträning, recept, mat, tips, utvärdering av pass och inspiration. Man kan inte bli annat än träningssugen när man klickar in sig där.


Bilder: Endorfinkickar & Karin Olofsson

Så mitt tips är; Om ni inte gör något annat idag - klicka in er här. Ni kommer bli förälskade, jag lovar ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men vad gullig du är!

2012-03-26 @ 08:00:03
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0