When You Know it's right. 1.12


Godmorgon godmorgon, eller närmre god kväll, god kväll för er!
Igår fick jag en G-L-A-D nyhet. Mormor och morfar kommer hit den 25 mars ♥ Underbart! I övrigt var Health and Fitness-klassen igårkväll lika rolig som förra gången. Jag älskar den klassen! Hela lektionen (3,5 timmar) ägnades åt att prata om stress → perfekt eller vad! Jag är så glad att jag kommit fram till och vågat erkänna, både för mig själv och andra, att allt detta ekonomi-aktiga plugg som man liksom "ska" läsa, inte är något alls för mig. Varför ägna år åt att plugga och sedan jobba med saker som man tycker är dö-trista?! Nä, jag kunde inte vara mer nöjd över mitt beslut. Jag har hittat de jag älskar, så är det bara!

Idag är det Quiz i Anatomy and Physiology 2. Känns inte så bra... Har inte hunnit plugga alls så mycket som jag önskar, men jag hoppas det går vägen iallafall. Annars är det trots allt bara ett quiz - midterm och finals är ju liiite mer "tunga". Sedan ska jag bara ta mig igenom Marketing-klassen också under eftermiddagen... Taggad för dagen.
Har ni haft en bra dag idag?
Vad har ni hittat på?

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Bra att du kan erkänna för dig själv! Det är det första steget :D

2012-01-12 @ 17:20:23
URL: http://somethingaboutcats.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hurra! Har du bytt utbildning, eller? Det som låter bra är inte alltid det bästa för en själv. Synd att det tar lång tid för många att erkänna det. Man gör saker för andras skull och inte för sin egen.

2012-01-12 @ 18:22:05
Postat av: linnéa

Hoppas quizet gick bra Rebecca! Det är bra att du väljer att gå din egen väg :) heja dig!

2012-01-12 @ 23:37:36
URL: http://flyfranallt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0