What will the day bring 1.21


Godmorgon/godmiddag/godkväll...
Klockan blev mycket... Har sovit fram och tillbaka till närmre halv 11. När hände det sist? Startade dagen emd att Skypa med mamma & pappa som tycker jag är en fjolla. Skoja inte med mig, ibland rinner bägaren över. Det gjorde den igår. Idag ska jag ta mig igenom dagen utan att skära upp min tunga (som svullnad upp till det dubbla pågrund av alla skärsår från natten). Good luck liksom, sedan ska jag försöka att inte ha öppen mun ute. Kapten krok - här kommer jag! Blööööh. Life's not fair!
Bet av min lagning på framtanden igårkväll. Min största skräck sedan jag kom hit. Helt ärligt är det en sak jag verkligen oroat mig för och vekligen gjort allt för att det inte ska hända. Såfort jag ätit något hårt har jag fått en inre paniiik och kollat mig i speglen så att lagningen är kvar. Paranoid kanske? Ja förmodligen, eftersom den ramlat av EN gång sedan det hände när jag var liten, men det var kanske ju därför, det var "dags" igen liksom. Men igår så föll den av på riktigt... jag fick paniiik.... behövde prata med någon.... klockan var 4 på natten i Sverige.... Ja, livet kändes piss helt enkelt... Jag storgrät mig till sängs.... men ska vi vara positiva, jag hosta mindre. Medicinen hjälpte! Det har ju precis börjat lösa sig med min plånbok som blev stulen i november/december, nu detta! Men jag får väl vara tandlös till nästa vecka antar jag! BLÖÖÖH!

Jag startar denna dagen med kaffe... Inte från Starbucks, men det är lika gott ändå. Kaffe och Mandelmjölk. Klockren start på dagen! BTW; tack Malin för att du finns där när att jag är en pain in the ass och ringer dig varje gång det skiter sig - väldigt ofta känns de som. Och mormor och morfar, nu får ni sluta oroa er, jag överreagerar ibland. Men det suger ändå. Det suger Stort. Jävligt (man får inte svära men jag gör de ändå) stort.
→ Och om någon är i NYC och er en pirat utan framtand - hälsa - det är bara jag - jag är inte farlig...
Typ.
När vi ändå håller på - Pappa, om du går till After Skin (haha i skåne, men alla advokater) i underställ med pjäxor, så lovar jag att, ja jag gör vad som! precis vad som! Men då krävs bildbevis!

Kaffe var det ja.
Puss & hej.
Det gå ett rykte om att det snöat här inatt. Nej nej nej... jag vill inte det. Inte nu. Julen är över. Hör ni det. Över!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0