One more school-thing to attack 1.23


Godmorgon/Godeftermiddag.
Idag fick jag faktiskt ta och sätta klockan, man kan inte sova till 10-halv 11 varje dag. Lyckligtvis, så lyckades Emma [♥] skicka sms bara 10 minuter innan alarmet skulle gå av. Att vakna av sms från Sverige är ju betydligt roligare än att vakna av en alarmklocka! Tråkgt besked från försäkringskassan ang. min plånbok mötte mig dock. Jag startar dagen med kaffe och skype med mamma där vi förhoppningsvis kan komma fram till en lösning ang. Tandläkarbesök.

I överigt hade jag en helt unbderbar kväll igår.
Kollade Gossip Girl och vänner och bara myste. Avslutade dagen med att äta alldeles för mycket oreos vilket inte var så smart dock. Inte alls amart... Men det är "den tiden på månaden" och oreos var det närmsta choklas jag hade hemma. INTE lika bra kan jag meddela. Gick inte och la mig förren närmre två, så jag han snacka med både Marcus och Mamma innan det var dags att sova. Bra avslut på kvällen måste jag säga!

Just det, idag börjar mina distans-studier med... Ska ta mig en titt på det och sedan blir det Anatomiplugg till 1000 idag!
Vad hittar ni på en måndag som denna?

Kommentarer
Postat av: amanda

samma här, den tiden i månaden gör mig till en trött och lite lättstött person. och jÄvligt SUGEN på allt som är sött. salt och fett. hehe! idag har jag jobbat förmiddag och nu tar jag det mest lugnt här hemma. om jag orkar ska jag träna ikväll. kram!

2012-01-23 @ 16:08:22
URL: http://bootylicious.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0