Host-Host 1.19


God eftermiddag på er!
Och god morgon på er här i USA.
Ännu en natt full av hosta... Var i skolan igårkväll, blev lite utsatt på lektionen då läraren diskuterade mat man tog till när man var stressad. Han pratade om socker och salt → i benämningen "godis/chips/snabbmats" väg och jag började skratta för mig själv (jag tänkte på att jag gärna äter bröd när jag är stressad) och iallafall så attackerar han mig från ingen stanns om vad jag skrattar åt (benämningen; you smily girl) och jag ser ut som en frågetecken delux. Låter lite strange när man ska berätta det såhär, men iallafall så började jag att skratta ännu mer och ja, det gick som det gick.

Morgonen idag har gått åt till att skypa med mamma för att fixa mitt körkorts-dilemma. Jag ska bege mig till skolan tidigt idag för jag måste skriva ut min essay och köpa saker på Staples (häftapparat för det finns ju inte i ett enda klassrum och om vi inte häftar samman pappret, får vi underkänt! Yes, I don't joke!). Annars så är det Anatomy och Marketing-classes som gäller idag och såklart in om ett pharmacy för att införskaffa hostmedicin.

Nästa vecka blir galen, jag har prov i Marketing, prov i Anatomy och dessutom så börjar min distanskurs i Sverige. Ikväll ska jag med andra ord slappa och kolla BL - säsong 13. Bra kväll helt enkelt, men innand dess vöntar skolan!
Vad gör ni idag?

Kommentarer
Postat av: carolina

Har ju sett två avsnitt nu med Anna, alltså hon verkar så himla gullig, gillar henne men mer som person, inte som tränare! Lätt att de fired her tiny little ass :D

Vad är det för distanskurs du ska läs?

2012-01-19 @ 21:22:09
URL: http://carolinamagnusson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0