Friday.

Godmorgon Fredag!
En fågel, aka. pappi, viskade igår i mitt öra att det är helgdag i Sverige idag... Stämmer det? Härligt i så fall. Det är det inte här, men jag är ledig ändå. Har ingen skola på fredagar och måndagar nämligen. Dock blir det ganska mycket plugg idag ändå. Hade både Anatomi och Fysiologi-läxa, Fitness and health-läxa och att kolla lite på Marknadsföringen skadar inte kan jag lova, detta är första veckan, jag vill inte ens veta hur det blir sen! Ikväll blir det dock pannkaks-kväll med Malin, det gillar vi.

När skolan slutade igår var jag sååå trött, ganska död kan jag erkänna. Tisdags och torsdagsklasserna är ganska krävamde, men måste vara på topp hela tiden för att fatta för det går så snabbt. Tillslut slog det slint, efter att i nästan två timmar lyssnat på alla organ och deras uppgifter i kroppen, på engelska, så kunde jag inte komma på ett enda på Svenska... Behöver jag säga att jag var trött då? Haha... På hemvägen fick jag springa in om och handla allt det som jag glömde när jag handlade på dagen, bra jobbat liksom och sedan skulle jag vara duktig och göra spenat och broccoli-stuvnng. Bra jobbat att jag inte hade mjöl hemma, detta kom jag på efter att jag börjat. Mjöl finns nämligen inte bara hemma om man aldrig köpt det. Bara så ni vet. Tydligen visste inte jag detta. Men det blev ganska bra ändå. Annars spenderades kvällen med att äta choklad och glass - någon var sjukt godissugen och när klockan blev 8.15 gick jag och la mig. Pensionärsvarning eller? Somnade lite efter nio tror jag, inte konstigt man vaknar vid sju då ju. Eh, nu ska vi inte klaga. Kaffe-time!

Vad gör ni idag?

Förutom det är ju sjukt sgen på hamburgare, så jag planerar att försöka dra med tjejerna till ett diner i helgen. har hittat ett par mysiga jag vill prova på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0