Early morning workout 1.31


God förmiddag/eftermiddag!
Vilken underbar dag det är här i New York idag. Lite kallt i morse när jag gick ut första gången, men det blir bättre och bättre. Dessutom ä det strålande sol och klarblå himmel. Avundsjuka hemma i Sverige? Ni borde vara det. Jag skulle, alla dagar i veckan, alla dagar om året byta vädret i Sverige mot New York vädret. Nackdelen då? När det väl är oväder, DÅ är det oväder vill jag lova. Men 95 av 100 dagar är vädret betydligt givmildare här, än hemma i Sverige.

Jag sitter och dricker kaffe och har just tagit mig en varm dusch. Nej just det, så varmt blir inte vattnet här, men en ljummen dusch då och grannen över oss har disco i lägenheten. Klockan ringde sju idag (normala rutiner igen tack! Att sova till 11 är so not my cup of tea) och efter frukost bestående av protein-gröt och keso (inget kaffe, jag orkade inte koka... lite brottom hade jag) promenixade jag till gymmet och körde ett litet pass. Gick helt ok för att vara klockan 8 på morgonen och inte ha fått kaffe i sig. Om det var skönt? Oh ja. Om det var bästa sättet att starta dagen på? Oh ja. Om jag är väldigt glad och full av endorfiner? Oh ja. Om 30 minuter ska jag promenera till skolan för Anatomy and Physiology och sedan Marketing. Måste fixa med T-mobile på breaken också eftersom internet nu har slutat fungera i telefonen - gud vad jag har mycket problem med dom denna månaden!

Summan av morgonens pass då?
Medelpuls på 138 BPM.
Maxpuls på 160 BMP.
Med tanke på hur otroligt svårt jag har att få pulsen att öka på morgonen (förutom om jag springer, men helt ärligt, det var 100 år sedan) så får jag vara nöjd med detta! Vilket jag är. I hörlurarna hade jag såklart Jillian (och Janet) - Podcast ♥ →Tips: Ladda ner gratis från iTunes.

So tell me, har ni tränad idag?

Nä, mat och sedan skolan.
Xoxo

Kommentarer
Postat av: Felicia

lät ju faktiskt bra!puss natti

2012-02-01 @ 00:35:45
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Lisa

Var i new york bor du?

2012-02-01 @ 12:52:18
Postat av: <3

Skulle gärna byta med dig. -10 och snö.

2012-02-01 @ 18:00:16
URL: http://silhouette.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0