Marketing sucks 2.28

Jag hatar min marknadsföringsklass. Jag tycker läraren är kass och undervisningsmetoden (att läsa från boken) suger. Idag slängde han ur sig att det är prov på torsdag. Kul. Bara sådär 1 miljon kapitel typ. Dessutom är det prov i Health-klassen imorgon. Jag har en inre stress som gnager till 1000. Frustrerad till miljonen med - jag tycker det är riktigt dålig stil att berätta på tisdagseftermiddagen att provet är lagt på torsdagen. Detta är ett prov som det måste gå bra på....Med andra ord, mitt humör är lite i botten nu. Kvällen ägnas därför åt PLUGG. Längtar till spring break om en månad!

Fick just reda på att det var schemaändrig på min distanskurs och därmed grupparbete/diskussion... Lyckat.
Förutom detta har jag denna och kommande vecka;
En stooor presentation i Anatomyklassen.
Stort projektarbete i Marketing som är due på tisdag.
Marketingprov på torsdag.
Stor essay i Anatomy.
Prov i health.
Ev. en essay i health till nästa vecka.

Jag gräver ner mig någonstanns och blundar och vaknar upp lagom till winter-quartern slutar.
Egentligen är det mest Marketing-uppgifterna som är ett problem eftersom mitt intresse är NOLL.

Jag satt kvar efter lektionen idag och arbetade med projektgruppen och sedan satt jag kvar ytterliggare en bra stund och sammanfattade anteckningar. Drog ut på hemgången med att promenera från skolan och hem istället för att ta subwayn... men nu antar jag att jag inte kommer undan. Marketingplugget väntar. Förövrigt är min Anatomy-klass förmodligen an av de bästa klasserna ever. Älskar läraren och undervisningen. Idag blev det väldigt ingående diskussioner på alkohol-vanor! Haha.. We got a little bit off track. Tanken var att vi skulle prata om Urinary system... Sedan kom vi in på droger och hur man odlade vissa av dom. Viktig info! haha

Kommentarer
Postat av: carolina

Shit kan de verkligen göra så? Bara tala om att hey vi har prov om två dagar!? Skola ska allt vara bra jobbig ibland.. Men du fixar det! :)

2012-02-29 @ 09:12:31
URL: http://carolinamagnusson.blogg.se/
Postat av: Fraj

Vilken röta, lycka till med allt!

2012-02-29 @ 21:08:57
URL: http://kombinationskristus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0