Styrketräning 2.29

Regnet fullkomligt vräker ner här I New York idag. Mindre smikrande ska ni veta. För när det regnar här, då jävlar regnar det kan jag lova. Jag blev alldeles för rastlös efter en förmiddag med Marketing-plugg och eftersom en promenad som jag tänkt var uteslutet fick jag ta mig en tur till gymmet för styrketräning. Vilken Lycka att jag gjorde det beslutet. Efter den lata helgen är kroppen fylld med energi. Inledde med löpning, sedan blev det triceps-axlar, rygg och mage och avslutning med lite crosstrainer. Nu har jag tagit en (förhållandevis) varm dusch och lagat mat. Alldeles strax blir det subwayn till skolan - ingen promenad dit i detta regnet kan jag lova! Måttligt frustrerad över att jag behöver gå alla avenyerna till Astor Place. Hade helst vela mysa ner mig innomhus hela eftermiddagen och kvällen med en bra bok eller en film. Men, det får bli en annan dag.

Passet i sin helhet.

Uppvärmning;
Löpning 15 min.
Styrketräning;
Tricepspress med rep i cabel.
Tricepspress med rep i cabel - en arm.
Sittande rodd.
Flyers.
Crunches/sido crunches
Armhävningar
Avslut;
Crosstrainer

Medelpuls; 152 bpm
Maxpuls; 180 bpm

Mycket nöjd kan jag meddela. Jag älskar att köra med pulsklocka, även om den idag inte riktigt kom igång förren en bit in/ungefär halva vägen in på uppvärmningen, så medelpulsen var nog lite-lite lägre egentligen. Men jag är kalsnöjd! Bra avslut på februari månad! Nu blir det skolan för fika med Maria och sedan lektion till 9.30 pm!

Blev det någon träning för er denna onsdag?

Open your books and study all day long 2.29


↑ Vi hade iallafall sol och värme igår...
Godmorgon/Kväll/Natt - var ni nu än befinner er!
Att starta dagen utan internet börjar bli en vana i detta hushållet... Men om man se se det från den possitiva sida, så fick jag startat dagen med en (två-tre-fyra?) kaffekopp(ar) och Marketingplugg. Ganska bra det med, egentligen. Idag är det plugg som väntar all day. Ja, typ iallafall. Health-prov ikväll och Marketing-exam imorgon. Ska möta upp Maria innan kvällsklassen och ta en kaffe med - lite roligt måste man ju också få ha! Ska försöka komma ut lite idag också, men ryktet säger att det ska vara ösregn, så kanske får tänka om?
→ Vad gör ni denna onsdag?
Förresten, hur weird är det inte att det redan är sista februari? Imorgon är det mars, MARS för guds skull.. är inte det typ vårmånad? VAR tog januari och februari vägen?

Träning 2.28Efter att ha haft en helg som kunnat sammanfatta med bokstäverna P-L-U-G-G så tyckte jag att jag förtjänade att starta denna tisdag med ett träningspass. Sov ungefär 1.5 timmar längre än planerat i morse, men det behövdes nog och efter frukost och en snabb kopp kaffe begav jag mig till gymmet. Första riktiga löppasset för igår. Om än på band, men jag var nöjd! Bästa starten på dagen, utan tvekan!
Summan av passet var;
Maxpuls: 175 bpm
Medelpuls: 145 bpm
NÖJD!
Nu ska jag inte sängen... Godnatt/godmorgon!

Quitting?

Skärmavbild 2012-01-20 kl. 10.22.36.png


Marketing sucks 2.28

Jag hatar min marknadsföringsklass. Jag tycker läraren är kass och undervisningsmetoden (att läsa från boken) suger. Idag slängde han ur sig att det är prov på torsdag. Kul. Bara sådär 1 miljon kapitel typ. Dessutom är det prov i Health-klassen imorgon. Jag har en inre stress som gnager till 1000. Frustrerad till miljonen med - jag tycker det är riktigt dålig stil att berätta på tisdagseftermiddagen att provet är lagt på torsdagen. Detta är ett prov som det måste gå bra på....Med andra ord, mitt humör är lite i botten nu. Kvällen ägnas därför åt PLUGG. Längtar till spring break om en månad!

Fick just reda på att det var schemaändrig på min distanskurs och därmed grupparbete/diskussion... Lyckat.
Förutom detta har jag denna och kommande vecka;
En stooor presentation i Anatomyklassen.
Stort projektarbete i Marketing som är due på tisdag.
Marketingprov på torsdag.
Stor essay i Anatomy.
Prov i health.
Ev. en essay i health till nästa vecka.

Jag gräver ner mig någonstanns och blundar och vaknar upp lagom till winter-quartern slutar.
Egentligen är det mest Marketing-uppgifterna som är ett problem eftersom mitt intresse är NOLL.

Jag satt kvar efter lektionen idag och arbetade med projektgruppen och sedan satt jag kvar ytterliggare en bra stund och sammanfattade anteckningar. Drog ut på hemgången med att promenera från skolan och hem istället för att ta subwayn... men nu antar jag att jag inte kommer undan. Marketingplugget väntar. Förövrigt är min Anatomy-klass förmodligen an av de bästa klasserna ever. Älskar läraren och undervisningen. Idag blev det väldigt ingående diskussioner på alkohol-vanor! Haha.. We got a little bit off track. Tanken var att vi skulle prata om Urinary system... Sedan kom vi in på droger och hur man odlade vissa av dom. Viktig info! haha

Run-run-run. Smile-smile-smile 2.28


Hallå tidag!
Hade inget internet hemma i morse, tur var väl det efetrsom jag sov 1,5 timmar längre än planerat. Whats up with that liksom? Hahaha.... Nu är jag iallafall i skolan efter en grym morgon. Årets första löppass. I och för sig på band på gymmet, men jag klagar inte. 7,7 km fick jag ihop (4,81 miles) och jag är så fylld med med endorfiner nu. Det ska bli kul att se statistiken på detta passet när jag kommer hem ikväll. Promenerade sedan i solen till skolan. Riktigt underbart väder. Köpte med mig kaffe och bara njöt. Nu blir det två klasser och sen får vi se om det blir hemgång eller om någon av de andra planerna går igenom... Jag är iallafall taggade för dagen, med en sådan awesome start så kan man ite vara annat. Jag är så fylld med energi. HAPPY!

Så, blev det någon träning för er idag?

Wait 2.27

Var precis påväg ut genom dörren efter en god lunch, men nu får jag stanna och vänta poå ägaren. Är det något hon kan så är det att pricka in de sämsta tiderna ever... Varje gång. Sen skulle hon varit här för ja, sådär en 30 minuter sedan, men ännu har hon inte dykt upp. Nä, nu sätter jag mig med Marketing-projektet till hon kommer och såfort dom är klara med att tömma allt skit, så ger jag mig ut en stund i solen. MYS!

En av brandstationerna här i East Village.

Mat; Bruk & Missbruk 2.27

God förmiddag/kväll!
Känns som om klockan är betydligt mer än lite över 11 kan jag lova. Jag har varit vaken sedan innan sju, efter bara ett par timmars sömn. Fick slaganfall när klockan ringde och jag insåg att jag var tvungen att gå upp innan det ens var ljus ute! Haha... Jag hade en tenta som skulle skrivas 7.00 nämligen (läser distans i Sverige i kombination med plugget här) och har nu suttit i 4 timmar med de två delarna (ett tidsbegränsat prov och ett "uppsats-prov") och nu är de äntligen inskickade. Mycket skönt vill jag lova. Jag är trött som en.... ja något som är trött, SENGÅNGARE (haha). Nu håller vi bara tummarna för att det gick vägen med!

Resterande av dagen ska jag göra så lite som möjligt. Nej det ska jag inte alls, för jag ska skriva Marketing-project eftersom min grupp inte gör något och så ska jag plugga till Health and Fitness-provet på onsdag. Hjärt och kärlsjukdomar samt högt blodtryck. Väldigt intressant och jag tror inte det ska vara så svårt att lära sig. Ska ta mig ut i det fina vädret med (det ska vara 13 grader idag! Weeeeeiiiioooo!). Gissar dock på att jag slocknar tidigt ikväll... haha. Nä, nu ska jag dricka kaffe och bara slappa innan jag tar tag i dagfen, det förtjänar jag!
→ Vad gör ni idag? ❥

Alarm Clocks 2.27

Dessutom slutar det ofta med snoozande... Jag som aldrig förr snoozade. Vad har hänt? Morfar tror jag har livit gammal och att åldern spelar in. Inte snällt. Idag är det tenta 7.00...


#3339


Näringslära 2.26

Eftersom tentan skrivs imorgon, så är det idag REBECCA - mot - NÄRINGSLÄRA för högskolan, boken. Better start studying right now! SKa bli intressant att se hur detta går imorgon. Nervös? Ja! Varför? Don't know! Tur att jag har använt boken mycket förr och (även om det inte syns här) har en sjuhelvetes massa lappar i boken som talar om precis var all info finns! hahaha....

So, It was time to get up now? 2.26

Godmorgon! (godkväll på er!)
Lyckades sova bort förmiddagen och vaknade 10.30... Inte okej. Nu laddar jag med kaffe för att starta denna morgonen. Vaknade upp med ett mail i inboxen från min lärare (jag skulle ju tentat igår men hade missat det, jag var helt säker på att det var på måndag) men efter att ha kontaktat läraren får jag nu tenta på måndagen under vissa kompremisser. Dessutom är hon snäll och startar det klockan 7.00 am (här) istället för 3.00 am (här). Yeeeh, 4 timmars extra sömn! Dagen får ägnas åt P-L-U-G-G! Förvånansvärt svårt att plugga näringslära på svenska faktiskt, kommer inte in i det riktigt! haha, det trodde jag aldrig jag skulle säga!

Annars ska jag försöka ta mig ut lite idag med, det ska bli sol och 7 plusgrader, känns ganska okej såhär i slutet av februari. Hoppas ni har en fin söndagskväll som väntar!
Vad har ni hittat på idag?
Xoxo


bloglovinKAFFEbloglovin


Love 2.25

Bästaste och lugnet själv när jag mitt i natten ringer i paniik för att jag missat tentan. ÄLSKAR ER bloglovin

Q and A 2.25

Okej, tänkta börja svara på lite av era frågor...

FRÅGA;
Kan du inte berätta hur du bor. Var o storlek. Är det en kompis du delar med? Kände ni varandra innan? Nyfiken för jag varit i NY ett par ggr o undrar om man kan få tag på boende centralt som det verkar du gör.
Är du aldrig rädd förresten att åka själv på metron på kvällar o nätter?


SVAR;
Jag bor i East Village tillsammans med en kompis i en stor one bedrum. Dvs. ett sovrum, ett vardagsrum och ett kök + toalett. Vardagsrummet har vi gjort till ett sovrum så vi har två sovum och ett kök, ja och plus toalett och hall såklart. Lägenheten är mycket stor för att vara en one bedroom så vi har gått om plats och vars ett stort rum. Jag och S kände varandra sedan tidigare... Vi har lyckats få en lägenhet till förvånansvärt bra pris för detta läge, men hyrorna är HÖGA här och standarden är sämre än vad vi är vana vid i Sverige.

Angående att ta sig hem så har jag ännu inte direkt känns mig rädd här nere. Visst jag gillar inte att ta mig hem på nätterna, men det gjorde jag inte i Sverige heller. Jag kände mig nog räddare när vi bodde uppe i Harlem även om vi bodde just vid subwayn då, nu har jag ett antal avenyer till närmsta station, dock så bor vi längs en väldigt "folk-fylld" gata så man är aldrig ensam utan dte är fullt stohej längs alla avenyerna.


Tenta ???? 2.25

Skulle tydligen tentat idag... Lyckat. Jag var säker på att det var på måndag. Skjut mig. Pang. Booom. Håller tummarna fö att jag får tenta på måndag istället.

Jaja, sätter mig väl och pluggar in Cardiovaskulära sjukdomar och högt blodtryck istället. Där har jag iallafall tenta på onsdag, det vet jag!


Run, as if tomorrow dosen't exist 2.25

Efter att spenderat morgonen med skype, kaffe, marketing-project plugg och långfrukost så tyckte jag att jag förtjänade en tur till mitt andra hem. Ja, gymmet såklart, min fri-zoon! Det belv ett helt fantastiskt pass med kombination av styrka, löpning och crosstrainer ♥ Kärlek på det. Det var jag, Jillian Podcast, tv:n och maskenerna/vikterna! Min hela plats...
Medelpulsen; 137 bpm
Maxpulsen; 170 bpm
Mycket nöjd med summan av dagens pass. Oändligt med energi. Oändlingt med lycka. En puls som sammarbetade. Nu blir det mer plugg och sedan tar jag lördagskväll!
→ Har ni tränat idag? Vad isåfall?

Stressed 2.25

Godmorgon!
Hoppas ni haft en bra lördag so far. Min har just börjat så jag laddar med kaffe och musik nu. Samma visa varje morgon, men jag gillar det. Det är min stund. Jag är innerst inne stressad till 1000 idag. Jag har så mycket i skolan nästa vecka att jag inte vet vad jag ska ta mig till och som vanligt får jag block och kan inte ta tag i något. Lagom kul. Inte!

PROBLEM ETT; På måndag har jag en hemtenta och en tidstenta i min Distanskurs från Sverige - Mat; Bruk och missbruk. Jag har knappt öppnat böckerna och föreläsningarna gå inte riktigt att lyssna på för att internet här suger. Kul. Tackar guuuud för att jag läst näringslära tidigare och har pratat lite om Macro- & micronutriens i Health-klassen. Jag hoppas att kombinationen; Egen kunskap - Kostvetar utbildningen - Sunt förnuft - Det jag läst från alla avhandlingar vi skulle plöja igenom - health klass infon - och de jag lyckats få fram från föreläsningarna → i slutet ska ta mig igenom dessa två tentorna på måndag. PROBLEM NUMMER TVÅ (fortfarande måndag); Tentan startar nio. noll. noll. I sverige såklart. aka, 03.00 am här.

Tisdag... Värsta projektarbetet i Marketing som vi är sååå efter i. Inte vill någon göra det heller. Sista vecka nu, med andra ord KAOS!
Onsdag... Tenta i Health-klassen. Cardiovaskulärasjukdomar. Hope my skills from the Anatomy-class still are there!
Torsdag... Det finns en STOR möjlighet att vi har ett FETT prov i Marknadsföring (detta får vi reda på på tisadag förmogligen...) Jag är grymt lost. Tycker inte klassen är kul och därför blir det sjukt svårt. + Att vi måste ha projektarbetet klart...

Känner mig lagom taggad - inte - för veckan kan jag meddela. Snälla, låt det blir fredag nu!
Förhoppningsvis blir det middag med Maria ikväll, då komme rman bort lite från verkligheten. Förhoppningsvis blir det en promenad eller ett kort gympass för att motarbeta stressen jag känner. No breakdowns tack.


→Tänkte försöka vara effektiv, skriva en paragraf på Marketing-projektet nu och försöka få resterande av hruppen att göra samma. → Goood luck Rebecca! → Nämen, tackar! (jag har monolog med mig själv!)


Friday night dinner 2.24Har bara ett ord att beskriva denna fredagskvällen med.
UNDERBAR ♥
Trots ösregn mötte jag upp Malin, Malin, Malin's vän Hanna, Angelica och Frida på Times Square utanför Ruby Tuesday för en fantastiskt fredagsmiddag (somvanligt på favorit-haket! Jag & M&M är stammisar där nu ju!). Trots att vår grupp inte kan passa tider (→Mycket stolt över dig Angelica idag!) så lyckades vi samla alla och sedan spendera otaliga timmar runt bordet (tack gode att det var en "lugn" kväll och vi satt i ett hörn → därmed blev vi inte utkastade såfort sista matbiten var svald!)
Fredagskvällen var kalas.
Maten var på topp.
Sälskapet var det bästa!

Rain all day long 2.24

Igår var det sol, värme och underbart väder. Idag är det snorkallt, grått, mötkt och ösregn. Blev dygnsur på vägen hem från gymmet kan jag lova... Inte värmde duschen upp en heller. Smått frusen nu. Ska jag snart börja fixa mig och sedan dra till Times Square för middag med flickorna! Blir nog en bra kväll trots allt. Frågan är dock, varför är det ALLTID skitväder och jättekallt såfort vi ska göra något?
Dagens pass gick lite sådär, lyckades få upp en riktigt bra maxpuls under uppvärmningen på löpningen, hade så mycket kraft men det försvann snabbt och sedan var det inte mycket att skryta med idag.
Maxpuls; 179 bpm
Medelpuls; 129 bpm
Oh well, det var skönt att komma iväg iallafall ♥ och även om det inte varade så länge, så log ju maxpulsen kring 90 %, ganska bra ju!
Hoppas ni haft en bra fredag, här börjar fredagskvällen snart ♥

200:de episoden 2.24

Igår var jag somsagt trött, trött, trött... Och sådär överdrivet hungrig hela dagen. Kvällen spenderades därför halv-liggandes i min fotölj, med massa energi-laddande och med tisdagens avsnitt (200:de episoden! AMAZING!) av Biggest Loser. Till min glädje fungerade internetet perfekt och det gick att se den 1,5 timmar långa tv-showen utan problem. Det måste varit ödet!


If (? Yes!) I was tierd last night 2.24

GODMORGON!
Gud det är ju god kväll för er redan!
11 timmars sömn. Att vakna 10.30 är t.o.m mer än vad jag brukar lyckas åstakomma, detta trots att jag blivit en sömn-tuta på sista tiden. Sovmorgon eller vad. Men jag gissar på att jag faktiskt var helt slt igår, så kändes det iallafall. Inte ofta jag blir sååå utmattad, men det har gått i 100 så det är väl det. Kaffet var kokat när jag vaknade, riktigt lyx med! Fredag idag, det betyder plugg och en tur till gymmet. Sedan blir det middag med flickorna ikväll på Times Square, behöver vi reallity-check på var vi bort tro? Chanserna lutar åt att detta blir en riktigt bra dag!
→ vad är era planer för denna fredagen?

Igår var det närmre 15 grader, sol och sååå varmt & skönt.
Jag strosade på Park Ave med alla kostymnissar↑. Och jag menar verkligen, ALLA kostymnissar!

Lucky 2.23

När jag kom till kvälls-klassen igår låg det ett litet paket på min plats. Från underbara Maria som varit på en födelsedagstur till Miami och självklart besökt Disney Land. ↑Söööt, eller hur? Good luck ska den ge, det hade dom lovat när hon köpte den. Har jag lyckats få underbara vänner eller vad? ♥


Dead tierd 2.23

Helt död. Har varit det hela dagen. Skippade sista planen jag hade för dagen och åkte hem efter projektmötet i skolan efter dagens lektioner. Tänkte inte göra mycket vettigt ikväll, kanske plugga lite men då blir det Anatomi för det är så kul. I övrigt har det varit sol och såååå varmt idag. Gick i linne ett tag, funkade helt ok i solen ♥ Like it! Var även en sväng på Svenska Konsulatet så nu har jag ÄNTLIGEN efter 100 år ett nytt ID!

Princess 2.23

Godmorgon!
Känner mig som en mörbultad köttbulle. Träningsvärk i kroppen ♥ och trött, men efter lång snooz är jag uppe och strax redo att bege mig! Lång dag väntar (igen!) haha... I övrigt blev det visst en Prinsessa inatt. Kul för V och D ♥ Nä, om man skunde bege sig? SKa bara svepa den sista kaffekoppen och den sista frukostbiten! Have a awesome day♥ Väder-rapporten skvallrar om att det ska vara 13 grader och sol här idag, Cross my fingers and hope that is true!

Are you happy every day of the week? 2.23

http://inas.se/wp-content/uploads/2012/02/404341_10150487344727983_627737982_9095063_1636579427_n.jpg


Go hard or go home 2.22

Gooosh, jag är inte på topp. Eller jo, livet är, men jag har några irritations-sitautioner i livet just nu som gör att jag är på urkasst humör. Inte det roligaste, speciallt när det inte går att undvika. Blöööh! Nu släpper vi det.... Efter en lååång seg morgon, kaffe och stor frukost så kom jag finally iväg till gymmet. Thank goood for that. Askalas pass. Löpning, styrketräning, Crosstrainer ♥ Det behövdes.
SUMMAN AV PASSET SAMMANLAGT
MAXPULS; 172 bpm
MEDELPULS; 128 bpm
Inte jättehög medelpuls, men med tanke på att jag körde mycket styrka så får det anses helt ok! Maxpulsen är jag kalasnöjd med!

Det är helt ofatbart underbart väder här i New York idag... Gick i en tunn tröja och var inte ens nära att frysa! I like that ♥ Nu ska jag till skolan! Se ya! (och ni får ha en bra kväll ♥)

And then it was .... 2.22

Godmorgon
...
så var det onsdag, shiit, dagarna springer förbi.
Vi är i vecka 8 nu i skolan, vecka 8 av 12. 2/3 är ju gjorda. Har en aning panik inför projektarbetet i marknadsföringsklassen eftersom vi har så splittrade åsikter och man ständigt får höra "I will do it to next time" och så kommer dom ÄNDÅ utan något. Men för mina två andra kurse så känns det sååå synd, dom är ju snart över! Jag älskar min anatomi-klass och läraren är super. Jag älskar min health-klass bara för att den är så skum. Det är onsdag vilket betyder att jag har kvällsklass. Har sovit som en prinsessa inatt ♥ så nu ska jag ha en lång skön morgon med kaffe, långfrukost och lite Anatomi-plugg (och så ska jag försöka få en bättre överblick på min distanskurs. Det är snart tenta och jag är så efter, har helt enkelt inte haft tid att ta tag i den kursen eftersom jag i stort haft prov varje vecka denna quartern. Tänkte som så, är det någon av er som läser på distans?Moooa, Jag vet att du gör det! Gäller samma regler för omtenta? Tänkte mest ifall det inte går vägen eftersom jag verkligen inte lyckats ägna ens 1/10 av så mycket tid som jag önskar på denna kursen. THANK GOOOOOOD så har jag läst ämnet tidigare) och sedan en tur till gymmet innan jag beger mig till skolan för att träffa Maria och ha lektion till 9.30 pm. Kan nog bli en bra dag ♥
→ Vad gör ni idag?

Soho ♥


Some dream...


Expensive 2.21

När jag gick till skolan i förmiddags sken solen och det var riktigt behagligt ute. Smet in om Le Pain Quotidien vid Union Square och köpte den dyraste is-kaffen ever. MEN, Kaffet, Almond-milken och Agave-sirapen som jag avrundade denna underbart goda dryck med (och som dessutom, till skillnad från stösocker är fylld med vitaminer) så var allt Organic, så i slutändan var det sååå värt det. Och gott smakade det. Både för smaklökarna, magen och samvetet ♥


Shoppingsug 2.21

Jag har allvarligt shoppingsug! Riktigt allvarligt. Sådär crazybananas när man inte riktigt vet vad man ska ta sig till.... Dock ingen ekonomi som stödjer det. Så jag får drömma istället...


Good morning tuesday 2.21

Godmorgon tisdag!
Ögonen går i kors, snoozade i närmre en timme (ups!) men nu ska jag hinka kaffe, kasta i mig frukost och bege mig iväg. En lång dag med skola och träning väntar. Har haft de sjukaste drömmarna inatt kan jag meddela, men annars sovit som en prinsessa! Jag är taggad för en bra dag ♥


♥ Live, love, laugh ♥

 

Hittade dessa fina bilderna inne hos bästa
My 2 favorite-girls at Lavo this Saturday! It was a night to remember! Det var väl ungefär efter dessa bilderna som de spårade, men vi är lika glada för det.

Pic;
Photo;

Presidents day 2.20


GODMORGON NEW YORK!
Presidents day idag, aka. "röd dag". Solen ska skina hela eftermiddagen så jag ska bege mig ut på promenad med M&M längs Hudson River och sedan tar vi Soho-shopping på hemvägen! Kan bara bli en bra dag

Panncakes 2.19

Söndagskväll = panncakenight med Malin. Pannkakor, cookie dough-glass, grädde, sirap och sylt. Vi åt pannkakor till vi sprack och sedan fortsatte vi på glassen. Avslutade med att titta på "Friends" säsong 1 och skratta till magen vändes ut och in. Bra söndag!

Lazy day 2.19

Om jag ska vara helt ärlig har jag inte gjort ett skit idag... Skrivit min uppsats om den Amerikanska mat-industrin har jag dock gjort vilket var en upplevelse. Älskar att skriva om sådant! Så otroligt intressant (och otroligt hemskt, fruktansvärt och sjuk!). Annars har jag mest varit i en seg-dimma. Nu väntar jag på att tvätten ska bli upphämtad, sen kommer Malin och så blir det pannkakskväll. Bra avslut på en seg dag.
↓ Last time

Lavo


Lavo, Saturday bunch.

Funderar på att lägga mina planer åt sidan och bege mig till Soho för lite shopping. Shoppingsuger är på topp, bokstavligt talat. Känns som om jag mååååste shoppa. Inte bra. Inte bra alls. Hur ska detta sluta? Jag som brukar vara så duktig... vad har hänt? Panik för att tiden går så snabbt kanske? Slutet av februari nu ju!

Sunday, Sunday in February 2.19

Inatt insåg jag att det varäldigt dumt att svepa en red bull innan vi lämnade lavo → men vattnet var slut o jag var törstig = fick ta det som fanns.... Fortsättningen på detta är ju att det inte var så lätt att somna sen, trots att ögonen gick i kors. Som det kan gå, men somna gjorde jag tillslut och vaknade (nästan) piggs som en nötkärna. Kaffet kokar (och jag har byt hittat konstigade almond-milken ever, en kombination med cocos-mjölk faktiskt... Smakar lite skumt att dricka bart, men är heaven i kaffet!). Planerna för dagen är plugga, kanske en promenad/gym/yoga (oklart dock) och ikväll tror jag det är pannkakskväll med Malin som gäller. Summan av kardemumman; Det kan bli en bra dag!

Dock ska jag börja med att skriva på uppsatsen till min Anatomy and Physiology-class, ang. filmen FOOD INC vi såg; Om hur det Amerikanska mat-produktions-systemet fungerar och hur dom hanterar sitt kött & sina grönsaker. O'Boy, om jag har mycket åsikter om det? Oh ja. Det kan ni ger er skuttsingen på.. Nu ska alla tankar (arga sådana) bara komma ner på papper, inte låta fööör kritisk (eftersom jag är enda internationella-studenten i klassen) samtidigt som jag ska skriva PRECIS vilket jävla system det är här. Detta kommer inte bli trevligt! (Men lite intressant! Tror läraren är på min sida (när det gäller det mesta)). Först är det kaffe som gäller dock.
BTW;
Telefonen lever fortfarande... lite klistrig kan jag erkänna, men annars mår den prima som en ballerina! 

Lavo 2.18

Kärlek

LAVO brunch, saturday with my favorit girls → M&M!
Party när det är som bäst... Nu loggar jag ut för idag, alkoholhalten i kroppen är inte att leka med. Desutom badade min iphone i en vodka-drink idag. Ett under att den lever!


1.55 pm on 2.18

Gud vilken underbar dag det är ute (dock visar det på att det ska regna i eftermiddag, det är svårt att tro på när man kommer ut och det är sol, blå himmel och riktigt varmt) så jag hoppas att väder-rapporten har fel. Nu bär det av mot Lavo för brunch och drinkar med flickorna ♥ Bra lördag helt enkelt!

BTW: HotDog för 99 cent om någon är sugen↑?

It's saturday baby 2.18


GODMORGON LÖRDAG!
Trodde jag skulle dö när klockan ringde, har inte sovit så bra inatt (eller kunde inte somna helt enkelt - jag vaknar av minsta lilla småljud och lägenheten är otroligt lyhörd!) men nu puttrar kaffet och frukosten ska snart påbörjas innan jag tar tag i dagen. Sarah ligger och pratar i sömnen och diskuterade väldigt starkt att hon skule döda någon så jag vet inte om jag vill bege mig ut där igen! Haha.. 2 pm så ska jag bege mig mot Upper East för att möta upp tjejerna för partybrunch på Lavo, sedan får vi se hur kvällen fortsätter därifrån!
→ Vad gör ni denna lördag?

Det blev ingen Yoga igår, så jag satsar på att få in det nästa vecka. EN gång på SJU dagar ska jag väl fixa att yoga? Även om jag vill strypa mig själv varje gång jag är där! hahaha

Friday night 2.17

Tanken för ikväll var plugg... men jag var slutkörd och orkade inte, så jag smet ut och köpte Breaking Dawn part 1 och spenderade fredagskvällen framför Twilight-filmen ganska bra kväll ändå!

Planerna för imorgon är oklara.. antingen blir det tiiiidig morgon, eller så blir det sovmorgon!
Hoppas på att få svar ikväll!
Men jag hoppas det blir en tidig morgon för det betyder party-brunch på Lavo!


Person of Interest 2.17


I ett par dagar har tv-serien "Person of Interest" spelats in i vårt område... Idag hamnade jag av en slump mitt i inspelningen när jag var påväg ut på en shoppingtur... Intresserade och vill veta mer om serien? Klicka →här


Friday's like this 2.17

Dagar som denna, då jag ännu en gång blivit väkt av telefonsamtal klockan 8 (detta trots att vi så sent som i tisdags - när vi BTW fick samtal HALV 7! bad om att inte bli kontaktade fullt så tidig, eftersom vi antingen SOVER då, och gör vi inte det beror det på att vi har ärenden och därför inte är hemma.... med andra ord, inte till någon hjälp), så känner jag mig helt off bace. Sitter och väntar på ägaren (ännu en gång) som just nu inte står högt på min lista. Såfort hon kommer ska jag ta mig ut på en promenix, troligen ner till Soho, för de är sol och underbart väder idag och kolla i affärer och bara mysa. Förhoppningsvis slutar denna dagen bättre än den började!
→ Vad gör ni denna fredagskväll? Lyckligtvis är det ett par timmar till innan det är kväll här...

↑ I höstas (november) när Emma var på besök!

Thank good It's Friday 2.17

Godmogon!
Fast min kunde börjat bättre... telefonen ringer 8.00, blir galen, försöker somna om → omöjligt. Ringer tillbaka, kokar kaffe och sedan vägrar mjölken och kaffet sammarbeta = det skär sig hela tiden. Måttligt bra start. Tur att jag ska laga pannkakor i helgen tillsammans med Malin. Jaja, jag är vaken nu, det är fredag och jag hade en mysig kväll igår  Bra start på helgen helt enkelt.

Planerna för idag är oklara, men plugga ska jag göra iallafall. Eventuellt blir det Yoga med Malin i eftermiddag (jag vet, VARFÖR ger jag mig på det igen? När ska jag inse att det inte är jag? Att det inte är min grej? Men det ska få något försök till...) Annars säger vädret att det ska bli 11 grader och sol/regn idag, så kanske jag tar mig en tur till Soho och passar på att besöka Whole Foods på hemvägen. Summan av kardemumman; Jag har ingen aning om vad som händer idag! Vad har ni för planer denna fredag?


I övrigt vill jag passa på att säga ett stort GRATTIS till bästa EMMA↓ som fyller 22 idag

Now it's weekend-time 2.16

Torsdagkväll, helgen är här... Att gå i skolan 3 dagar och vara ledig fyra dagar är veckligen toppen. Spenderar kvällen med att titta på tisdagens avsnitt av Biggest Loser och bara chilla. Dagen har varit helt ok, laddade med kaffe i skolan idag för att det skulle bli en lång dag, men marknadsföringsläraren bestämde sig för att inte dyka upp, med andra ord, kaffe var inte smart. Regnet har dessutom öst ner hela dagen och när jag skulle ta subwayn till skolan i morse (okej, kring lunch) så kommer jag nere till parongen mitt i ett stort bråk mellan två kvinnor → väskor och kläder slängs på spåret och det var kaos. Dagarna här är inte tråkiga! hahaha...

Skidåkning 2.16


Jag är i skolan, men jag bara känner att jag måste slänga in ett inlägg om mitt fruktansvärda sug att åka skidor! Guuud vad mysigt det hade varit. Snö, sol, snö, sol, massa skidåkning.... Suuuuugen ♥ Senaste gången var ju över julafton 2010, känns som evigheter sedan... Vill ni läsa mer om det så hittar ni bilder och text HÄR.
Bad Hofgastain 2010

When you need sleep, you should sleep 2.16


Ville egentligen bara önska Godmorgon/Godkväll
Min tanke var att gå upp klockan sju idag (haha, jag har ofta den tanken) men istället somnade jag om, vaknade när klockan ringde halv 10 och snoozade ännu 30 minuter innan jag tvingade mig upp. Nu inleds dagen med kaffe och sedan promenad till skolan. Det är en lång dag som väntar har jag en känsla av! Sov iallafall som en prinsessa inatt vilket gör att gårdagen fick 11 av 10 poäng. Med andra ord, en helt kalasdag! Jag håller tummarna för att denna blir lika bra, eller nästan lika bra iallafall!

Idag väntar fortsättningen av den fruktansvärda filmen om hur mat-industrin är här i USA. Food Inc heter filmen om ni är sugna på att se den, jag lovar, man får en helt annan bild på verkligheten! Jag är inte direkt pepp på att se den, men jag älskar Anatomi-klassen och jag älskar läraren, så jag går pga. det. Av någon konstig anledning är jag alltid på så bra hurmör efter den lektionen... Då ver man att man är intresserad av nämnet vill jag lova! Att jag har marknadsföring efter som jag hatar och dessutom möte med prejektgruppen efter det förtränger vi.

Jag tänkte såhär, har ni frågor kring hur de är att plugga/flytta hit till New York? Ställ frågorna här så ska jag fösöka svara i helgen! Jag vet att jag har fått en hel del frågor ang. detta och jag är så dålig på att svara på kommentarer... Nu är er chans!

Sålänge tar jag en kopp kaffe till och lite frukost och tar tag i min dag!
Ha en fortsatt fin torsdag, om sisådär 8-10 timmar börjar min helg ♥ Jag älskar mitt schema!

Days like this is the days I love 2.15


Denna dagen får verkligen 10 av 10 möjliga poäng Inte ens det faktum att jag precis missade min subway påväg hem från skolan nu under kvällen, och därmed fick ta en annan vagn som inte gick hem störde mig inte det minsta. Inte heller det faktum att när jag skulle byta subway, så kom inte nästa vagn heller, så jag istället fick gå de sista gatorna gjorde mig det minsta sur. En god natts sömn, en sjukt underbart workout, promenad till skolan, tidigt möte med min projektgrupp, fika med T & M och sedan kvällskurs med redovisning sammanfattar dagen. Idag är jag kalasglad

Nu ska jag försöka komma ner i varv... Är en aning speedad nämligen och sedan blir det sängen!
Tack för idag!


Endorfinkickar 2.15


Just hemkommen och nyduschad efter ett crazy-bananas-bra träningspass. Känns jävligt bra ska jag meddela. Gud vilken energi jag hade. Det är sådana gånger man blir alldeles lycklig! HÄRLIGT TILL MAX.
Det blev dessutom mycket löpning (för att vara mig) = mycket nöjd Rebecca!
Medelpuls; 149 bpm
Maxpuls; 171 bpm
Nu blir det lunch och sedan skolan... Internet här hemma bråkar igen (fy attans vad jag är trött på detta internet!) men jag är så hög på endorfiner att jag inte orkar bli irriterad!
Någon träning för er idag?

The truth 2.15

 

Haha, så skön!
→ Hur ser er träning ut idag?!

When I sleep well, I feel well 2.15


Godmorgon!
Onsdag... sovit som en prinsessa sedan jag gick och la mig vid 10 igår (okej, jag har varit vaken ett par gånger, men inget märkvärdigt) och vaknade klockan nio när telefonen ringde. Vilket dåligt mönster jag är inne i, sen natt ingen sömn, nästa natt kan jag sova i 12 timmar, sedan ingen sömn natten där efter och 12 timmar efter det... Nä, det är lite mycket i skolan så jag antar att det är det som spökar kanske? Kaffet kokar iallafall, musiken spelas och snart ska jag käka frukost innan jag tar mig en kortis till gymmet innan skolan, jag ska bara vakna till liv först. Ska bege mig hemmaifrån redan vid tre för vi ska nämligen mötas och jobba på ett projektarbete om Weight Watchers till Health-klassen och det ska redovisas idag (förmodligen). Sedan blir det lektion fram till 21.30 (förhoppningsvis 21 dock). Dagen är med andra ord fullsmockad... Just nu saknar jag sol och värme.... sommarvärme då. Tänk vad underbart det hade varit!

So NOT Ok 2.14

Godkväll!
Gud vilken skitdag det har varit idag
. Först ingen sömn, sedan det otroligt trevliga (host host-inte!) sättet att vakna i morse → När jag för en gångs skull inte skulle upp och gymma innan skolan. Seg förmiddag (dock mysig promenad till skolan), prov (som jag konstigt nog tror jag satte 100 % på, utan att ha pluggat!) och sedan tvingas vi se den hemskade jävla filmen om hur kött & kyckling produceras i detta land (och vi ska fortsätta på torsdag!). Det var allt annat än OK och jag tittade ner i mina anteckningar 90 % av tiden. Dessutom var jag arg så jag kokade av hur man manipulerar allt i detta landet. Det är inte okej någon stanns. Det blir till att handla Organic och Grass-feed meet här så mycket jag bara kan. Det må vara dyrare, väldigt mycket dyrare, men efter denna filmen har jag insett att det verkligen är allt annat än okej som man håller på här. Visste ni att man sputar in så mycket hormoner och antibiotika i kycklingen att den växer sig tre gånger så stor - jämtemot en vanlig kyckling, på 1/3 av tiden. WTF liksom. Sedan hur man behandlade djuren.... nä, en jävla massa lurendrejeri är vad det är och det är så långt ifrån OK det bara kan komma. Ja jag är faktiskt upprörd! Inte bara för vad dom gör mot djuren - men för vad detta sedan gör mot oss! Visste ni dessutom att de flesta som jobbar i dessa "farmar" som det så fint heter - när det egentligen bara är mass-produktion har utvecklat allvarliga allergier mot antibiotika och detta get dom till det vi ska äta sen. Nä. Den filmen var allt annat än OK. Hela systemet är allt annat än OK. Massproduktionen är allt annat än OK. Och jag är arg.

I överigt har jag varit så trött och seg idag... Förmodligen för att sömnen uteblev. Fick en mysig promenad hem iallafall. Lagade mat till ett helt fortbolls-lag idag igen, så hungrig var jag. Jag har massa plugg men ingen ork eller motivation. Summan av kardemumman; Det är en ganska usel dag.

ALLA ♥ DAG 2.14

(NOT) så GOD morgon!
Glad Alla hjärtans dag på er! Hoppas ni har haft en bra tisdag so far. Min kunde väl startat bättre kan jag erkänna. Why? För det första har jag sovit så kasst inatt. Först kunde jag inte somna alls och sedan var jag vaken 1 gång i halvtimmen typ resterande av timmarna. Jag skulle få sovmorgon idag. Klockan stod ställd på 9.30... men äckligt tidigt, närmare klockan 8 (tänk på att jag inte sovit alls) så kommer supern med en massa arbetare och ska fixa värmen här. Tack och hej, så var den sovmorgonen borta. Kul att man vet sådant innan liksom, det är inte så svårt att meddela en dag innan när man kommer, när man vet att man ska storma in i lägenheten innan solen liksom går upp (typ). Nä, inte OK. Inte OK alls. Stämningen här hemma sjönk kan jag meddela...

Men nu är jag uppe. Trött som en gris. Men jag har mitt kaffe och inser att det är lika bra att börja dagen. Det är nte lönt att vara irriterad, för nu är de gjort. (Ni ser att jag försöker vara possitiv va? kan meddela att jag inte lyckas sååå bra egentligen eftersom det nu startade igen.... blöööööh, vilken skitdag!)

GLAD ALLA DAG, iallafall!


Workout 2.13

Efter en lång morgon med kaffestund, långfrukost, snabblunch, plugg och annat smått och gott så hoppade jag i träningskläderna och stack till gymmet. Inledde med löpning (längsta på länge, detta innebär dock inte att det var långt) och sedan styrka. Avslutade passet med Cykel och Crosstrainern ♥ Härlig mix på passet! Fick lite ont under fötterna i slutet av passet. Jag vet inte vad detta beror på, men jag tror det är för att det blir så mycket tryck på foten. Dessutom har jag så mycket förhårdnader & torra fötter (trevligt ämne, nä inte precis, jag har ju t.o.m fotfobi och det är därför jag misköter dem så) och jag antar att detta kan spela in. I helgen ska jag ta och boka in en manikyr/fotfixning och försöka få lite ordning på detta. I övrigt var skorna as-kalas-sköna!

Nu har jag precis lagat mat till ett helt fotbollslag. Jag var så ungrig. Men efter den middagen är jag mätt-mätt-mätt och ska ta tag i lite plugg denna måndagskväll. Imorgon är det tillbaka till skolan igen.
Summan av passet blev;
Medelpuls; 137 bpm
Maxpuls; 169 bpm
Ganska bra start på veckan!

Nike 2.13


SÅKLART var det nya skor som låg i boxen.
SÅ inte alls bra för min ekonomi just nu, men sanningen är den att mina gamla tränings-skor är sååå utslitna. De hade hål i hälen och jag har börjat få ont i knäna och ryggen när jag använder dem för länge (jag har tidigare haft mycket problem med knäna) och dessutom UNDER fötterna i fotsulorna. Jag går ju, 9 av 10 gånger i mina tränings-skor när jag ska någon stanns (eftersom jag får ont i ryggen av att gå långt i converse). Jag tränar i dom (mycket) och dom är ändå nästan 2 år gamla. Men jag älskar dom ♥ Jag har verkligen undvikit att byta ut dom, bara för at de är sååå underbara! De har varit med om mycket! (Jag köpte dom faktiskt i USA 2010, guuud vad många mil de skrona har sprungit, gått, cyklat och vad många timmar de har hängt med på gymmet) men nu var det dags att uppgradera sig. Jag höll fast vid Nike bara för att jag gillade mina andra så mycket ♥ Härligt neutrala med det grå och glatt/färg-glatt med de rosa detaljerna. Jag är mycket nöjd! Ska bli ett nöje att testa dessa ♥
→ Hur ofta bytar ni tränings-skor (enligt vad jag har läst mig ska man byta minst en gång om året, gärna två... Jag borde nog, när jag tänker efter byta två med tanke på hur mycket mina används... Men det är ju svårt när man trivs!)

The secret in the box 2.13

Godmorgon!
Askalas kväll igår.. Matlagning, middag och film-mys med roomien. Check på toppenkväll! Nu är de måndag igen, en sak jag inte checkade av igår var plugg. Med andra ord har jag upp över öronen att ta igen och göra idag! Tisdag = prov, Onsdag = redovisning, Torsdag = Måste ha skrivit klart en massa till vårt stora projektarbete. Slutsats; Måndag blir PLUGG! Många goa timmars sömn har jag iallafall fått och dagen inleds med kaffe och senare frukost. En ur till gymmet kanske hinns med eller en promenad om vädret tillåter.

↓Titta titta vad som inhandlades igår... vad kan det vara?
Förslag?
Idé?

Keep up with the next post, and you will find the answer ♥

Get started 2.12

Jag är seg som sirap idag.... Klockan är snart ett och jag har inte tagit tag i denna dagen en. Skypat med mamma, ätit stooooooor frukost, drukit mycket kaffe, lyssnat på musik och försökt få klaret i kurser till nästa quarter. men det är allt. Sitter fortfarande i pyjamas och gick faktiskt och la mig ännu en gång för en stund sedan. Men nu känns det som om jag måste börja ta tag i dagen, snart iallafall... Någon måtta på latheten får det väl vara?!

↑ random people catching a cab.

Jag borde plugga.... men jag tror jag skuter upp det ytterliggare ett par timmar. Av någon anledning har söndagar blivit en dag då jag är otrolig oproduktiv!
Medan ni njuter av söndagskvällen, så ska ja ta tag i mig själv och starta min söndag.

Give us a break.


Ibland blir jag bara så förbannad på verderingarna i detta land! ↑
Skulle hon vara en sämre "spokesperson" bara för att hon är gay eller?
Suck.
Go Ellen!

Screwed up 2.11

→ Det är inte alltid det blir som man planerat. Slutsumman av idag. Det ska helt enkelt inte gå vägen när jag är med - det kom Malin och Malin fram till idag. Bad karma? Otur? Bara jävligt oflyt? Well, den som lever får se. Stämningen på Lavo var på topp. All in → nästa lördag!
♥ Ica-kaffe på ett random place uppe vid 59 st and lexington med tjejerna. Sedan köpte jag med mig pizza (organic OFC!) och glass (även den organic såklart! I'm proud of my self... detta med att handla mer organic food går bra!) och ska nu slänga mig i sängen och kolla film. Blir nog en bra kväll ändå.

Time to gest started 2.11

Först och och främst, God lördagseftermiddag för er och morgon för mig. Ställde klockan på 8 och trodde jag skulle dö. Kom just upp och sitter med kaffe och planerar dagen med Maria. För det andra: GRATTIS MARCUS på födelsedagen! För det tredje, gårkvällen var underbar! Det var middag hos Maria som gällde ♥ Tacos och massa prat! En väldigt bra kväll.
Idag är jag halvdöd, men det blir nog bättre. Ska möta upp tjejerna vid tre och då blir det Lavo brunch. Party in the middle of the day? Well OFC, it's New York! Blir en bra dag även om telefonen viar 1 grad och snö ♥ Whats up with that?!

↑ Tacos! Bästa maten ever!
→ Tell me, vad gör ni idag?!

WTF 2.10

Gymmet sög.
Bokstavligt talat. Fick inte upp plusen, inte ens vid Kettlebells-svingen = weird. Jaja, nytt försök i helgen helt enkelt.
Slutsumman var;
Medelpuls; 123 bpm
Maxpuls; 158 bpm

Hem för dusch, och ett långt möte med Supern+ägaren. Sedan fixade jag lunchlåder och om en timme ska jag promenera till Maria. Blir nog en bra fredagskväll ♥


You are ..... 2.10

10 februari... morgonstund med kaffe senare frukost. Sedan blir det förhoppningsvis ett styrkepass på gymmet. Möte med supern/ägaren, mathandling och sedan hem till Maria för Taco/vinkväll. Blir nog en bra fredag. Sömn? Ja, de har jag fått det med! Ganska nöjd tjej!

→ Vad gör ni denna fredag?

♥ Förövrigt har Fashion Week här i New York dragit igång. Mina vänner är i extas och jobbar dessutom på showen. Jag → kunde inte bry mig mindre, faktiskt. Fashion is so not my cup of tea. Men jag är glad för deras skull. Det är härligt när man hittar vänner som man har helt skilda intressen från men man ändå går ihop somhanden i handsken! Fast ni skulle se min min när dom börjar diskutera alla kända designers med namn som är omöjliga att uttala och deras kollektioner från det-och-det-året. Då ser jag ut som ett frågetecken. Tur att jag kontrar med lite Bob Harper och Jillian Michaels info då! Så de blir rätt liksom, haha ♥


So True.

402047_355127441166420_175315005814332_1430678_1819526655_n_large


Morning glory 2.9

Tydligen, så är sömn överskattat. Varannan natt räcker verkar det som. Min åksikt är väl inte den samma, men jag är ganska glad ändå!

Sen är en solig och fin morgon här i New York idag ♥


How do you wan't to live? 2.8Se den... ↑
verkligen värt det!

Midterm - time 2.8

Time to hit school for midterm.
Wish me good luck!


Do I give a ....... 2.8

Ligger fortfarande i sängen...
(okej, jag gick faktiskt och la mig igen. skulle lätt kunna somna om, fast så kul ska vi inte ha)
Seg som sirap idag. Spenderade morgon med stor frukost och försök att välja kurser inför nesta quarter. Gick det? Nej. Chansen att jag får usla kurser och kasst schema är ungefär 99 % nu. Suck. Nä, om man (snart iallafall) skulle ta tag i denna dagen? En liten promenad kanske innan jag sticker till skolan? Känns som om cansen att det blir något vettigt gjort idag är ungefär Noll. Komma. Noll. Noll. Men sådana dagar kanske man också ska ha?


Life's what you make it 2.8

Morgonstund har guld i mun...
Var helt däckad i gårkväll, somnade på medibumsen och vaknade (om man bortser från en gång under natten) 10 timmar senare. Nu är det en ny dag. Nya utmaninga och Midterm i Health and Fitness (fast inte förren ikväll såklart) så startar dagen med att bråka med Blackbord ang. nästa quarters klassen (det går inte så bra ska jag meddela), kaffe och en stor frukost Känner mig fortfarande lite seg, så de blir en lugn morgon innan jag tar tag i denna dagen.
→ Vad gör ni idag?

Life's what you make it 2.8

Morgonstund har guld i mun...
Var helt däckad i gårkväll, somnade på medibumsen och vaknade (om man bortser från en gång under natten) 10 timmar senare. Nu är det en ny dag. Nya utmaninga och Midterm i Health and Fitness (fast inte förren ikväll såklart) så startar dagen med att bråka med Blackbord ang. nästa quarters klassen (det går inte så bra ska jag meddela), kaffe och en stor frukost Känner mig fortfarande lite seg, så de blir en lugn morgon innan jag tar tag i denna dagen.
→ Vad gör ni idag?

Crazy 2.7

Efter tre timmars sömn ringde klockan 7 i morse. Nu är klockan 10.40 pm och jag är just hemkommen. Mörbultad! Men jag tog mig igenom dagen (den har faktiskt varit väldigt bra!). Nu blir det käk och sedan ska jag soooooova! Godnatt ♥

I missed one thing this night... What? Sleep. 2.7


Minimalt med sömn inatt.
Minimalt - verkligen... Speciellt med tanke på att jag låg vaken till frammåt 4. men klockan sju ringde klockan, då hoppade jag upp ur sängen (okej, lite segt gick det) gick en gooood start på dagen och nu blir det snart skolan! dagen kommer gå i 110 %.
Vad gör ni idag?

Never...

Galet crazybanans-fullspäckad dag imorgon!
Blir inte mycket tid hemma - så nu blir det sängen i ett hopp om att somna innan klockan blir för mycket! Godnatt på mig, Godmorgon på er!

 

unkonwn source


Ice Green Tea 2.6

Jag fick internetet att funka Ibland är jag allt bra. Det är så otroligt frustererande att inte ha internet. Man inser hur sjukt beroende man är av det när man inte har det. men med tanke på hur mycket strul det var i gårkväll så var det ganska förväntat faktiskt. Suttit på Starbucks, drukit Ice green tea↓ och pluggat ett tag iallafall så det känns bra. Dessutom har jag handlat mat för flera vecko-budgetar. Ni vet hur det blir, ibland så bara springer dollarna iväg. Men förhoppningsvis klarar jag väl mig ett tag nu! Resterande av kväll är utan några måsten. Låter fin-fint tycker jag!

You Know?

Hahahaha....

Cross your fingers för att jag klarar lösa vårt internet-problem!


Bortkopplad 2.6

Sitter på Sarbucks och pluggar... Internet hemma har lagt av (suck) så jag tänkte få lite vettigt gjort här. Förmiddagen spenderades med plugg inte midterm i health and fitness och nu ska jag försöka ta igen öite av min distanskurs. Jag är sååååå efter i den, vilket är irriterande för jag tycker ju det är intressant. Men jag har alldeles för dålig koll på detta med att allt ska skötas över internet. Jaja, får se hur det går.
Här i NYC är det en soooolig och underbart vacker dag idag. Nu ska jag återrgå till min avhandling (bara en miljon sidor att ta sig igenom) och sedan gå och handla! Hoppas ni har en fin dag!
Xoxo

iPad 2.5

Förra (??) veckan fick jag tillökning i Mac-familjen.
Välkommen Mr. iPad Hittils har du varit en bra vän!

Love.

Tumblr_lyn5l9nfpg1qhv7kyo1_400_large


3.51 pm - 2.5

Har haft en väldigt bra dag än så länge och hängt med min roomie Sarah ♥ Livet är allt bra ibland. Nu ska jag plugga inför midterm i Health and Fitness och sedan även lite näringslära till min distanskurs. Great day ♥ vad gör ni denna söndag?


Oj, vilken respons på förra inlägget....
Vilken statistikökning det bidrog till. Hur hittade ni hit?

Friends


Ett stenkast från var mina kära vänner Malin och Malin bor (bokstavligt talat, ett stenkast!), kan man hitta detta hus↑ Känner ni igen det? Om ni som jag älskar den sköna serien med Rachel, Joey, Monica, Chandler, Pheobe och Ross från 1990-talet som fick världen att skratta, så gör ni förmodligen det. Det är nämligen detta hus som används som "ytterfasaden" till lägenheten "med de lila väggarna", aka. där Monica bor med diverse (alla, någon gång va?) vänner under seriens 10 säsonger.
Är ni i New York, så är det värt att besöka detta hus.

 

Tack för era fina kommentarer ♥


Time to be a tourist 2.4

Lööördag... Idag ska jag äntligen få träffa min pärla Malin igen (nu när vi inte har klasser tillsammans ses vi inte varje dag vilket är sååå tråkigt!) så därför har vi bestämt oss för att ikväll ska vi "turista" och bege oss till "Friends-huset" och titta. Vi bor för skuttsingen (??) inte speciellt långt där ifrån och ännu har vi inte sett det. Inte ok. Annars ska jag ha en slapp lördagskväll ♥ Känner mig lite sliten från gårdagskvällen som var Awesome!

Inflyttningsfest 2.3


Fredagskväll, vilket även betydde inflyttningsfest hos Maria. AWESOME night. Tack ♥

I want to close my eyes 2.3


Trött. Trött. Trött. Så kan denna fredagseftermiddag sammanfattas. Bjuder därför på lite bilder medan jag slänger mig i sängen med en film. Ikväll är det inflyttningsfest hos Maria så det gäller att pigga till. Kaffe på vägen kanske kan hjälpa upp det med? Hoppas ni har haft en fin fredag!
Xoxo

When I go to the gym I'm in heaven 2.3

Trötta ben, eller trött huvud? Jag vet inte, men efter en stund på gymmet släppte det och jag fick till ett nice pass såhär på fredagen ♥ Styrka, Crosstrainer och löpning. Ganska nöjd!
Medelpuls; 137 Bpm (då är styrkan inräknad)
Maxpuls; 170 Bpm
Efteråt köpte jag Green Ice tea från Starbucks. Har suktat efter den länge, kul att testa new stuff. I övrigt är de en kall, men fin-fin dag här i New York. Sol. Blå himmel. Frisk luft. Kan man annat än gilla det?
Har ni tränat denna fredag?

My Idea Of A Perfect Start Of The Day 2.3What's yours?

When I wake up I want my Coffée 2.3Ville bara säga Godmorgon och önska er en trevlig fredagskväll (fredagseftermiddag kanske passar bättre ännu?) ♥ Vaknade just och känner mig mörbultad. Kaffet kokar och doftar sådär underbart så förhoppningsvis piggnar jag till snart. Men det är ju fredag, man får vara lite slö.
Xoxo

New York City 2.2Midterm i Anatomy and Physiology - done. Betydligt svårare än jag trodde det skulla vara. Nu ska jag bråka med TV3 Play och försöka se Livet blir bättre. Kan meddela, det går inte så bra. Ikväll blir det movie-night med Sarah ♥

Sleep for as long as you can 2.2

Godmorgon →sömntutan← (ja jag då).
Jag hade satt klockan på 7. Vem ställde om den och vaknade klcokan 9.30? (fortfarande lika trött kan jag meddela). Jo jag! Inte ok. Efter mycket kämpande har jag nu tgait mig upp ur den vara goa sängen och kokat kaffe. Midterm i Anatomi väntar (usch, har inte hinnit plugga de senaste dagarna)

Igår blev det iallafall fika med Maria innan kvällsklassen. Mycket mysigt! Klassen var bra också, en rolig klass - fast nästa vecka är det midterm i den vilket inte är lika kul. Kvällen spenderades sedan åt att försöka se på "Livet blir bättre" som tidigare sänts på 3:an, som handlade om Emma Igelström, en idrottskvinna vars karriär jag faktiskt följde väldigt intensivt. Men det gick mindre bra. Får göra ett nytt försök ikvällNågon av er som såg det? Jag har hört att de var ganska känslosamt... Det läskiga är, att jag tror jag kan känna igen mig en del (verkligen inte allt... men eftersom hon ska prata om prestationskrav tex så kan det nog vara givande) i vad som sägs - därför SKA jag lyckas se det ikväll! Småfuskar lite nu med att starta, fast jag booorde plugga, eller nej, plugga timmen innan ett stort prov är inte bra!

Nä, om man skulle ta tag i denna dagen lite?

Hoppas ni får en bra dag!


I love the gym ♥ 2.1

Gymkärlek  ♥ man vet när man har hittat rätt när man ler genom hela passet!
Det blev ett bra pass. Mixad löpning, Crosstrainer, cykel och styrketräning.
Medelpuls: 142 Bpm
Maxpuls: 176 Bpm
Mycket energi, väldigt mycket energi... men tillslut rann tiden ut och jag var tvungen att bege mig hem. Efter en dusch och lunch ska jag snart bege mig mot skolan. Först blir det kaffe med Maria och sedan liksom till 9.30 pm.

Förövrigt är vädret underbart. Eller det är kanske inte klarblå himmel, men det är sol och det är VARMT! Inget problem att gå utan jacka. Sådant älskar vi såhär första februari.
Har ni tränat idag?
Vad för något?

"Is it February all ready" 2.1


Godmorgon my friends!
Eller kanske god eftermiddag!
kalla det vad ni vill vid denna tiden... God någonting iallafall.
Onsdag... Första februari. Alltså allvarligt eller? Där var januari förbi. Tack och Hej - leverpastej. Ny månad - nya utmaningar. Idag väntar förhoppningsvis ett styrkepass på gymmet och sedan en kaffe med Maria innan skolan börjar 6 ikväll. Kan nog bli en bra dag. Ska hinna plugga också - midterm imorgon ju! Jag tänkte såhär; Är det något speciellt ni vill veta eller vill att jag ska ta upp om livet här?

Even the sun have black spots 1.31

Dagen började finfint... Anatomi-lektionen var super och vi spelade Jepordy, Marketing-lektionen var helt ok eftersom vi gjorde gjorde "case", Iskaffet mellan lektionerna smakade sådär perfekt... Dock finns det ju alltid ett "men" och detta "men" innefattar att dom lurade mig på T-mobile och jag nu har en icke fungerande telefon med väldigt begränsad sms mängd och inget internet. Fruktansvärt otrevliga var dom när jag bad om hjälp och svaret jag fick var "ja men skaffa nytt nummer och betala avgiften för ett nytt "abonnemang/pre-paid kort" igen.." tack för den liksom... Hade jag varit gjord av pengar så kanske jag hade gjort det... Men nu är jag inte det. Dessutom fick jag också förklarat för mig att det "faktiskt inte var hans problem"... Service, eller hur?! Nä, inte acceptabelt alls faktiskt. Kvällen har spenderats med chill och glassätande och nu ska jag attackera anatomi-plugget eftersom Midterm väntar på Torsdag, sedan ska jag sova tidigt! Godmorgon på er när ni vaknar till liv!

RSS 2.0