It's Monday 12.17

Always smile ... because no matter how upset you are there is someone who has it far worse than you.. and you never know whose day you could make by that one smile they see.
 
Godmorgon Måndag.
1,5 h snoozande innan jag ens var i närheten till att komma upp (WTF!). Men det är måndag och måndag betyder Spinning och TRX på Kasern. Jag vägrar missa det! (Vilket bara hade inneburet mer negativt än positivt eftersom dessa två måndagspass är bästa på hela veckan. Det är två pass man går och väntar på varje dag - det enda positiva med måndagar (oj, var pessimisten i farten igen?!) Haha, nä så farligt är det inte, men det har helt klart en trevlig måndagstradition att starta dagen med lunchspinning och TRX). Efter en lugn helg i desperat försök att återhämta mig ska det blir härligt med lite aktivitet.
 
Sista veckan innan jul nu, vilket är väldigt skönt för jag är totalt slutkörd. Har haft Fysiken-helg lördag och söndag så det har varit väldigt trevliga dagar (och korta om man jämför med vad jag är van vid). Nu är det tillbaka till Lisebergsvecka vilket inte precis innebär korta dagar, dock fortfarande trevliga. Kör sista passet på fredag och julledigheten inleder jag på lördagsmorgonen med ett pass Kampkonst innan mamma och pappa hämtar upp mig och det blir Skåne för ett par dagar.  MYS ♥ Men först är det 5 Lisebergspass, 1 Fysikenpass/möte, ev. 1 Lisebergsfest och en del träning som står på schemat. Välkommen vecka 51.
Vad gör ni idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0