Back in GBG 12.26

Tidigt i morse ringe klockan och timmen senare befann jag mig i Lund, redo för avfärd mot Göteborg igen. Lite över 3 timmar senare rullade vi in på Göteborgs Centralstation och jag begav mig direkt till Kasern för dag 1 av BootCampen. Spinning, TRX, Yoga och Kampkonst han vi med under vågra två timmar. Extra TRX efteråt som inte var min bästa prestation om man säger så - aldrig har klockan gått så långsamt.
Kvällen kommer innebära tvätt och slapp (?)... Välförtjänt efter denna dagen!

Kommentarer
Postat av: baristan

det var jag som serverade dig ditt morgonkaffe idag :) hoppas du får en skön kväll!

Svar: Nä men vad trevligt att du hittade hit :)
rebeccacecilia.blogg.se

2012-12-26 @ 20:24:46
Postat av: Sara

Hej!

Jag vet ju att du tränar mycket, så tänkte att du var rätt person att ställa denna fråga till:) När du tränar med crosstrainer, vad har du för inställningar då för att få det att motsvara löpning? Tack på förhand! :)

Svar: Hej! Oj, jag tror aldrig att en crosstrainer kan motsvara löpning. löpning är en träningsform som är väldigt effektivt och att få en crosstrainer att motsvara detta är nog inte riktigt möjligt. När jag springer så är det löpningen jag satsar på och när jag kör rosstrainer så är det crosstrainer, jag ser det som två olika saker - kompliment till varandra.
Det finns ju flera olika sorters crosstrainers... så inställningarna varierar. jag brukar testa runt lite om jag testa nya maskiner och se vad som känns bäst. ibland kör jag med tungt motståns och långsammare karens och ibland ökar jag hastigheten men lättar motståndet. Försöker variera lite.... Dett var kanske inte alls svar på din fråga, men slutsatsen är att jag inte anser att crosstrainer kan motsvara löpning, däremot vara ett bra kompliment då den är mildare mot knäna. :)
rebeccacecilia.blogg.se

2012-12-26 @ 20:48:16
Postat av: Helena

Tränar du varje dag?
Har du nåt speciellt mål förutom Varvet?

Svar: Nä jag har inget speciellt mål. testar bara mina gränser :)
rebeccacecilia.blogg.se

2012-12-26 @ 21:19:57
Postat av: Malin

God fortsättning din träningstok :) Har du några roliga mål inför nästa år?

Svar: Tack detsamma vännen! Hmm, jag har ju Göteborgsvarvet i Maj, vem vet - kanske ett marathon med, annars bara att testa mina gränser och prova på så mycket som möjligt! Själv då?
rebeccacecilia.blogg.se

2012-12-27 @ 11:57:41
URL: http://traningsinspo.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0