BYE 2012

 
 
2012. Galet år. Mycket resor. Nya vänner. Massa träning. Mycket ovetandes. Stora beslut. Mycket jobb i korta perioder. Ännu ett år är förbi. Gör 2013 till något väldigt bra. För det tänker jag. Gott Nytt År från London!

London

Bästa kom idag!


Söndag

En heldag på gymmet, 4 fantastiska pass (spinning, TRX, Body Balance och Body Control) en massa härliga människor och grymma instruktörer... Så har min söndag spenderats. Nu är det snabba puckar hem, duscha, packa och om 2,5 h sitter jag på flyget mot London. Planeringsförmågan är lika bra som alltid. Hej då sverige!


YWC-2012 12.30

Biggest Loser / #BiggestLoser / Motivation / Inspiration
Ikväll åker jag till London vilket betyder att mitt deltagande i YWC (trävlingstävlingen från gymmet) officiellt är över för min del under eftermiddagen (lite oklart på när ännu dock eftersom jag planerar som en kratta). Det har varit en helt sjukt kul månad även om det var lite kämpigt när jag jobbade som mest på Liseberg. Men det har gått och jag är mer taggad än någonsin! Man ska aldrig ge upp! Har lite planer och mål kring träningen inför 2013 och tycker det ska bli riktigt kul att komma igång. Denna månaden har bidragit med så mycket inspiration, jag har testat nya träningssätt och fått nya vänner. BRA träningsmånad helt klart! Kommer med slutresultatet när det är säkerställt!

Lördagskul

Igår var jag sådär fruktansvärt svårstartad att det bara inte gick att komma hemmaifrån. Sen ringde min pärla upp för lite snack vilket gjorde att jag aldrig kom iväg. Någon minut innan spinningpasset skulle börja kl: 11.30 springer jag in i salen - bättre sent än aldrig. Efteråt drar lördagstävlingarna igång och Lucie, Elina och jag avverkar 10 minuters spurtande på löpbandet för att sedan gå över till 1000 m rodd på tid. Jag var så död efter dessa grenarna (det varade ju inte så länge, men det var en skön känsla).
 
13.15 började jag jobba så resterande av tävlingarna tog vi under eftermiddagen. Planka, jägarvila, huvudstående, handstående och balansövning. Eftermiddagen bara flög förbi och jag hade trevligt sällskap hela tiden. Innan jag stängde 18.00 kom Emma och Christina upp och mötte mig och sedan begav vi oss till en Indisk resturang vid Järntorget där även Gino mötte upp oss. Någon timme senare, några flaskor vin och efter mycket god mat fortsatte vi in mot Vasastan för att ta någon drink. En väldigt bra kväll.

True


Fysikenhäng 12.28

 
 
Ännu en dag har spenderats på Fysiken med massa träning och det var lika trevligt som alltid. Nu är jag död. Startade dagen på Gibraltargatan där jag och Amanda gick på Gino's Body Controlpass. Det var betydligt jobbigare än senast... Sedan åkte vi bort till Kasern och körde två timmars BootCamp med Spinning, TRX och Kampkonst. Pause, snack och fika och sedan avslutades dagen med 55 minuters TRX där Sara lyckades pumpa ut den sista energin från kroppen. Ytterliggare lite häng med alla goa personer som infann sig på gymmet denna fredagskväll och sedan hem för en väldförtjänt dusch och mat. Nu är jag lagom trött i kroppen och väldigt nöjd med dagen.

Work it out 12.27

Pania lyckades smygfota under dagens Body Balance Pass
 
4 timmars träning lyckades jag checka av idag. Helt fantastisk känsla ♥
Jag startade dagen med att möta upp Elina i stan klockan 10 för shopping, kaffe och lunch på Coffee and Deli. 13.30 drog två timmars BootCamp igång på Kaserntorget med Yoga, Spinning, TRX och avslutningsvis lite stretch. Lite fika fick vi också tid till innan Marielle, Gino och jag åkte över till Gibraltargatan för lite häng med Pania och en timmes Body Balance. Jag fortsätter att öva på detta med "avslappning"/andning. Jag avslutade sedan dagen med att gå på Ginos mördar-TRX-pass. Mina lår och rumpa är ungefär döda nu. Imorgon kör vi igen men nu blir det först slappande resten av kvällen!

Think Twice

Biggest Loser / #BiggestLoser / Motivation / Inspiration

Back in GBG 12.26

Tidigt i morse ringe klockan och timmen senare befann jag mig i Lund, redo för avfärd mot Göteborg igen. Lite över 3 timmar senare rullade vi in på Göteborgs Centralstation och jag begav mig direkt till Kasern för dag 1 av BootCampen. Spinning, TRX, Yoga och Kampkonst han vi med under vågra två timmar. Extra TRX efteråt som inte var min bästa prestation om man säger så - aldrig har klockan gått så långsamt.
Kvällen kommer innebära tvätt och slapp (?)... Välförtjänt efter denna dagen!

Juldagen 12.25

Juldagen .... Morgonstund med familjen, sedan en riktigt långkörare på gymmet. Kondition och sedan en rejäl genomkörare för hela kroppen, lunch med familjen och en kväll med kusinerna, massa god mat, efterrätter, Irish Coffee och allmänt mys. Mätt som f*n och redo för en riktigt slappkväll. Vad har ni gjort denna dagen?

LONDON BABY 12.25


Julaftonslöpning 12.24

 
Sovmorgon, julfrukost, huvudstående, plankan, jägarvila och sedan 6 km löpning med pappa har varit inledningen på denna julafton. Nu: Glögg (julmust) pepparkakor, mögelost och Kalle Anka innan det blir julaftonsfirande hos Farmor och Farfar. GOD JUL ALLA!
 

Kör ni någon julaftonsträning idag?

God Jul


Christmas Feelings 12.23

 
Kom hem till Skåne igårkväll. Åt minijulbord med ägg & sill och gick sedan och la mig tidig (vilket nooog behövdes). Väldigt produktiv dag. Vaknade upp i morse, slängde in julskinkan i ugnen, åt frukost och drack kaffe med familjen innan mamma och jag for en snabbis till Burlöv för sistan minuten shopping (sprang in - sprang ut). Kom hem för en liten stund sedan och då var julskinkan precis klar, så det blev nygjord julskinka och vörtbröd till lunch. Snön faller så fint ute och det är riktigt kallt - nog för att det ska bli plusgrader imorgon, men idag får vi iallafall lite julfeeling här nere i Skåne. Julfirande med mormor och morfar väntar ikväll - en bra dag helt enkelt. Vad gör ni idag?

Kampkonst 12.22

 
 
75 minuters Kampkonst inledde denna lördagen. Bästa starten helt klart. Riktigt roligt, härligt folk och en massa skratt - även om det var flashbacks i mängder från danstiden. Lite splittrad inför den känslan - samtidigt som jag kan sakna det något enormt så har jag en sådan ångestkänsla för det. Kul var det iallafall idag, även om jag inte är världens smidigaste person. Men jag ska nog lyckas sätta detta med en dag med. Tanken är bootcamp nu i mellandagarna. Då jävlar har jag chansen! Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma med lunch, sen blir det hemresa!
TRÄNAR NI IDAG?

Good Morning Saturday 12.22

 
Godmorgon!
Alldeles för lite sömn inatt. Gårdagen var minst sagt stressande. Yoga kring 12, sedan ett möte och därefter stress till Liseberg för sista arbetsdagen. Spårvagnstrafik som står still och förseningar. En lång dag på CK. En kväll i kaos. Så trött och allmänt förstörd när jag väl slutade. Fortsatt strul med vagnar och när jag väl kom hem, så kunde jag inte somna för att jag var så uppjagad. Istället satt och och åt chokladpraliner och lyssnade på musik. Detta resulterar i att ännu en natt har passerat med minustimmar i sömn, men jag ska inte klaga för jag är ganska glad ändå. Alldeles snart ska jag bege mig till Fysiken Gibraltar för ett pass Kampkonst - spännande. Ett stort gäng blir vi och efter det blir det hem en tur innan mamma och pappa kommer och vi åker ner till Skåne för några dagars ledighet och julfirande. MYS ♥ Vad gör ni idag?

Fredag 12.21

 
Godmorgon fredag!
Sista arbetsdagen på Liseberg idag för denna säsongen. Tiden har bara rusat förbi. Innan dess ska jag ha möte på Fysiken och hinna gå på Yoga. Lyckades snooza två timmar idag - vad hände där? Nu slog det mig dessutom att jag inte ens packat inför hemresan. Bra. Förhoppningsvis kanske jag kan lösa det imorgon, mellan Kampkonsten och det att vi åker hem. Ibland suger min planering verkligen och ännu mer denna månaden när jag inte varit hemma mer än percis när jag sovit. Frukost och sedan mot gymmet. Trevlig Fredag!

Workout 12.19

 
 
God eftermiddag... Sitter på Liseberg som vanligt och har gjort del av dagens arbete alltså. packat inför morgondagen - men har många timmar kvar innan det är slut här. Dock är förutsättningarna ännu goda... arbetsdagen har börjat fint.
 
Startade dagen med uppvärmning på Crosstrainern, sedan 30 minuters Body Control (skrattade mig igenom passet - kan inte hjälpa det men det känns meningslöst, men man blir på så bra humör. Tänk er; ett gäng vuxna människor som studsar på pilatesbollar... Ett gott skratt förlänger livet). Efteråt blev det 30 minuters löpning och ett styrkepass med Elina. Bra träningsdag trots allt.
Tränar ni idag?

Onsdag 12.19

 
Vi är inne på arbetsdag 7 av 9 väldigt långa dagar idag... Jag räknar ner och vill bara ha julledigt. Jag gillar (älskar) mina jobb och mina kollegor - men just nu är jag ganska slut. Det är dags att välkomna denna onsdag med kaffe och frukost och ska sedan bege mig in till Fysiken. Jag får inte mycket vettigt gjort där för tillfället, men jag behöver lite av den atmosfären, människorna och den energin helt enkelt. Godmorgon!

Tisdag 12.18

 
En förmiddag på Fysiken. Styrka och ett kort spinningpass. Lite Core-övningar (plankan såklart - jag tror dom har gått ihop för att ta död på mig på det stället) och sedan en snabb dusch innan jag befann mig på Liseberg 14.00... Sedan dess har det varit jobb och så kommer det vara fram till 22.30 ikväll. Startsar på en bra kväll!
Vad har ni för er?

Thoughts the gym ...

 
 

Spinning & TRX

Dagens spinningspass gick inte jättebra. Maxpulsen stannade på 87% och det var en kamp, annars låg den alldeles för lågt, trots att det var väldigt tungt. TRX-passet gick bättre men plankan dödar mig fortfarande, det är dock otroligt roligt! (Det sa jag inte under passet när jag var nära på att dö - men såhär i efterhand så är det en härlig känsla) Det var dock ett lugnt pass om man jämför med hur det brukar vara - så det var en lagom start efter denna reboot-helgen. Vad tränar ni idag?


It's Monday 12.17

Always smile ... because no matter how upset you are there is someone who has it far worse than you.. and you never know whose day you could make by that one smile they see.
 
Godmorgon Måndag.
1,5 h snoozande innan jag ens var i närheten till att komma upp (WTF!). Men det är måndag och måndag betyder Spinning och TRX på Kasern. Jag vägrar missa det! (Vilket bara hade inneburet mer negativt än positivt eftersom dessa två måndagspass är bästa på hela veckan. Det är två pass man går och väntar på varje dag - det enda positiva med måndagar (oj, var pessimisten i farten igen?!) Haha, nä så farligt är det inte, men det har helt klart en trevlig måndagstradition att starta dagen med lunchspinning och TRX). Efter en lugn helg i desperat försök att återhämta mig ska det blir härligt med lite aktivitet.
 
Sista veckan innan jul nu, vilket är väldigt skönt för jag är totalt slutkörd. Har haft Fysiken-helg lördag och söndag så det har varit väldigt trevliga dagar (och korta om man jämför med vad jag är van vid). Nu är det tillbaka till Lisebergsvecka vilket inte precis innebär korta dagar, dock fortfarande trevliga. Kör sista passet på fredag och julledigheten inleder jag på lördagsmorgonen med ett pass Kampkonst innan mamma och pappa hämtar upp mig och det blir Skåne för ett par dagar.  MYS ♥ Men först är det 5 Lisebergspass, 1 Fysikenpass/möte, ev. 1 Lisebergsfest och en del träning som står på schemat. Välkommen vecka 51.
Vad gör ni idag?

Bästa CK

 
"Det är ju inte precis frivilligt"
 
Haha, jag har bästa kollegorna. Är det fest så är det... tydligen inte frivilligt heller.

Sjuk?!

Jag är helt ur banan idag ... vill bara hem och sova. Mår skit och är allmänt borta. "Bara" 5,5h kvar på jobb - sen får jag åka hem och vila upp mig. Tror jag har feber igen. Tröstar mig med att äta pepparkakor, lussekatter och glass till middag. Blööh.

Too many


Christmas songs 12.14

Liseberg
 
Lyckades snooza 1 timme denna morgon. Hur är det möjligt? Nu är hela dagens planering fucked up - men det är bara att acceptera. Jag startar dagen med kaffe och julmusik (??? Min julkänsla är noll!), ska ner och hämta ett paket på posten (mammi har skickat lussekatter ♥) och sedan bär det av till Fysiken för lite träning och efter det vidare till Liseberg för jobb 14-23.30. Lång dag ... får se om Fysiken-gänget är kvar på sin personalfest efter att jag slutat, för då möter jag eventuellt upp den efter jobb också. Kanske var bra att jag snoozade 1 h extra när jag tänker efter på hur lång dagen verkar bli??

TRX from hell

 

55 minuters tufft TRX-pass på Gibraltar inledde denna torsdagen. Antingen åt jag alldeles för stor frukost eller så körde Gino extra hårt med oss idag. Vilket det än var, så kändes det som om frukosten skulle komma upp igen under passet. Mindre trevligt, dock ett grymt pass, skitjobbigt som vanligt. Men ännu än gång - plankövningarna kommer en dag att ta kål på mig. Dom förföljer mig i varje pass jag går på och inte blir det lättare för det (pessimisten är visst i farten). Efteråt åkte vi tillbaka till Kasern och där avverkade jag 25 minuters snabb löpning samt Crosstrainer innan jag fick bege mig mot jobb.

Nu är packningen inför morgondagen avklarad och det är dö-tid fram tills att kassorna börjar rulla in. Denna dagen har passerat sjukt fort. Hoppas kvällen går ännu fortfare (lite chans, men man kan ju hoppas).


Torsdag 12.13

 
Godmorgon Torsdag och Glad Lucia.
Nattens sömn = icke existerande. Hur kan man vara så trött som jag var igår men ändå inte kunna somna? Lite av en gåta. Klockan blev närmre sex innan jag äntligen fick lite sömn och sedan vaknade innan nio. Men okej, jag känner mig inte så trött (just nu) så jag ska inte klaga. Kaffe, frukost och Biggest Loser startar denna dag innan jag ska jag ta mig bort till Fysiken Gibraltargatan och köra dagens TRX-pass. Taggad. I eftermiddag och kväll väntar Lisebergsjobb som vanligt, nu är det slut på all ledighet innan jul. Bara att köra!
Vad gör ni idag?

Tidig kväll 12.12

Fysiken - Kaserntorget
 
Dagens träning blev inte riktigt som den skulle. Ställde in både spinningen och TRX och är grymt bitter över det, men energin gick verkligen ur mig under eftermiddagen. Nu har jag slängt i mig lite mat, ska ta en lång varm dusch och sedan försöka att inte gå bananas på mig själv för att jag har hela kvällen att spendera hemma ensam. Jag kan inte ens minnas sist jag var hemma själv en hel kväll... #Känner-redan-paniken-och-rastlösheten-i-kroppen. 
 

12.12.12

 
Godmorgon.
Gårdagen var lång men härlig - dagen blir förmodligen ännu längre. Men jag klagar inte, jag har det ganska bra. Startade dagen med att slänga in en väldans masa kyckling i ugnen. Glad för att jag kom ihåg det är ganska körd restan av veckan nämnligen. Förhoppningsvis ledig idag - lite oklart fortfarande och sista fria dagen innan jul. Blir intensivt detta. Ska alldeles snart förflytta mig till Fysiken där jag kommer spendera hela dagen med träning, chill och förhoppningsvis lite mer träning. Kan bli en bra dag detta ♥ Vad gör ni idag?

Yoga

Dagarna bara springer iväg. Kom just hem efter dagens Yogapass. Riktigt bra som vanligt (okej jag har inte supermycket att jämföra med - men av det jag har). Jag tog mig igenom det utan att få stressanfall iallafall. Combaten innan fick jag somsagt ställa in vilket var synd... Men det kommer nya chanser. Efter 75 minuter så stannade jag kvar tillsammans med instruktören och två andra och övade på huvud- och handstående. Bra avslut på denna tisdag. Nu blir det mat och sedan sängen ♥

When was the last time?

 
 
 
Ett par timmar på Fysiken i förmiddags och sedan storhandling och närmre 1h med mamma i telefon. Combaten ställs in men jag laddar för Yoga ikväll. Bra dag.

Tisdag 12.11

 
Gooodmorgon!
Tisdag, aka. lördag för mig. Underbart. Frukoststund framför Biggest Loser (bästa!), lite städning och sedan blir det gymmet. Ikväll väntar nyreleas för Body Combat på Sportlife, så jag ska in och köra ett pass för min ena "chef" och sedan över till Fysiken för att gå på min kollegas Yoga. Jag kämpar på med dessa lugnare och mer harmonifulla träningar. Inte lätt för någon som är stel som en pinne och dessutom inte har ett uns lugn i kroppen. Men jag ger det ett försök denna månaden. Det är 100 ggr kämpigare mentalt än ett spinningpass, men jag har bestämt mig för att ge det en ärlig chans. Det är lite väl många som påpekat på senaste tiden att jag behöver det nämligen... Haha ♥ Hur spenderar ni denna tisdag?
 
Ha en trevlig alla!

IF.

Tumblr_m3joxsx55v1r26clbo1_400_large

Grymma pass

Två grymma pass för Gino har avverkats idag. Först ett spinningpass där maxpulsen blev 90% och efter det körde vi TRX. Jag har insett - plankövningarna kommer bli min död. Efter en stunds återhämtning körde vi vidare på Crosstrainern i väntan på bättre saker här i livet. Jag skrattade så jag nästan grät åt Jillians Podcast. Längesedan nu.
Vad tränar ni idag?

Nu är jag påväg till jobb. Kör ett stängningspass på Liseberg, men börjar 3h senare än vanligt. Gött & lite lyx!


Måndag 12.10

 

Godmorgon måndag och ny vecka!

Inte för att det känns som måndag - utan jag skulle mer vilja ha det till fredag vilket orsakade en hel del missuppfattningar igår på jobb när jag inte insåg att det var söndag. Som det kan gå.
Ännu en jobbdag väntar på mig idag, men innan dess ska jag in till Fysiken och fylla kroppen och sinnet med lite endorfiner iform av spinning och TRX. Jag hoppas på en bra dag.


.

26599454018642040_zvaigykr_c_large


It's not over

Tumblr_meoa5tqduc1r8rt3po1_500_large

I live at my work 12.8

I precis det enda jag gör hemma just nu är att sova. Lämnar sedan läghenheten kring 8 och kommer tillbaka kring 23-00. Dagarna är väldigt långa, men det är skönt på ett sätt. Stundtals gör sig tröttheten påminnd och jag kan väl inte påstå att jag har mycket fritid (tråkigt att jag fick tacka nej till tre olika saker idag pga. jobb) men jag är ganska lycklig ändå ♥ Det gå bra nu.

12.8


En heldag på Fysiken 12.7

Göteborgs spårvagnstrafik har stått still stora dela av dagen ...
 
 
Godkväll.
När jag skulle till Fysiken i förmiddags för att gå på Marcus pass i Funktionell träning så möttes jag av stillastående spårvagnar. Ett väldigt farande, trång buss, promenad genom halva stan och närmre en timme senare befann jag mig på Fysiken - men missade såklart passet. Lite bittert. Dock blev det en timme senare Yoga istället. Jag kämpar på. Det är inte lätt med andningen och "lugnet" men jag ska försöka lära mig detta - med bra instruktörer går det lättare iallafall. Efteråt hade jag och en medlem ett eget spinningpass, dock med tunga ben och där fick vi även sällskap av Gino en stund.  Maxpulsen landade på 90% jämt.
Ett par timmars arbete i Repan fick jag också in innan jag åkte hem och storhandlade. Nu har jag precis ätit och det blir slapp resten av kvällen. Fullt ös - imorgon är jag tillbaka på Liseberg.
 

Fredagsvariation 12.7

 
Godmorgon!
Sitter och käkar frukost och ska snart bege mig till Fysiken. Träning och jobb står på schemat idag så det bli en heldag och ikväll ska det storhandlas - det börjar eka lite väl tomt här hemma. Jag deltar ju i en träningstävlig just nu, skitkul om jag får säga det själv - men vet ni vad det absolut bästa är? Den otroliga variation jag har fått på träningen. Jag har testat saker jag aldrig aldrig skulle testat i vanliga fall för att de kändes meningslösa och lätta. Men eftersom detta är en poängtävlig så kan man testa runt hur mycket som helst. Idag lovade jag en kollega att komma på hans pass i "Funtionell Styrka" och efteråt blir det Yoga. Som det kan gå... Skulle aldrig ens tänk tanken i vanliga fall. Ibland behöver man en extra spark i baken bara. Vad gör ni idag?

Long day 11.6

 
Vilken lång dag. Kom precis hem från jobb. Är helt död. Jag har varit igång nonstop sedan 6 i morse. Inte dåligt det inte, men det ska bli härligt att få krypa ner i sängen snart och sova. Jag avslutar denna dag med några gröttallrikar med topping och årets första lussebulle med smör på och såklart julmust för att göra julkänslan komplett.

How do you want to spend your life?


Life 12.5


Onsdag 12.5

 

 

Ny morgon .... En tidig morgonstund med kaffekoppen och mörkret som ligget tungt utanför fönstret. Marken är vit av snö och julkalendern är på (kändes bara som ett måste när jag ändå var uppe. Kan väl inte precis påstå att jag följt den. Men den gav mig ett ruskigt sug efter lussebullar så det får jag väl införskaffa idag)
De senaste dagarna har verkligen varit ett sätt att testa mina gränser, men jag har haft så sjukt kul. Igår lyckades jag, världens mest oviga och stela person att stå på huvudet under Yogaklassen. (Oh ja, jag gick på klassen och det var inte alls så farligt som jag trodde. Visst, inte träning i den bemärkelsen som jag anser är träning, men det kan nog vara ett bra kompliment, bra sätt att avlasta kroppen, mjuka upp den och testa nya rörelser). Det är inte var dag som detta händer jag kan meddela. Men jag kanske ska försöka få till fler pass (ja efter december då eftersom mina jobbtider denna månad  är lite på arbetsnarkoman-nivå).

 

Idag är planen jobb hela dagen och kvällen. Jul på Liseberg öppnar igen och nu kommer vi ha öppet alla dagar fram till den 23 december. Blir mycket jobb där - värt ett besök för er som har tid. Speciellt nu när snön ligget tjock på marken. Dessutom måste jag in om Fysiken innan eftersom jag har lämnat halva mitt liv där. Blir nog en bra dag detta med ♥ Vad hittar ni på idag?


Tisdagspepp 12.4

 
Jomen Godmorgon.
En lika vit (om inte vitare) utsikt som igår var vad som mötte mig när jag drog upp gardinerna idag. Lite öm i kroppen från gårdagen, men annars är det väldigt bra. Att somna igår var inte det enklaste (är det någonsin det när man har kvällstränat och dessutom är speedad från dagen?) och resultaten från tävlingen kom upp väldigt sent, men sen fick man en god natts sömn. Idag startar jag dagen med kaffe och en härlig frukost (och lite Biggest Loser såfort klockan blir tillräckligt mycket) Inspiration och pepp!
Sedan bär det av till Fysiken för lite fix och annars är det tvättning och Combat för chefen som står på schemat för eftermiddagen. Efter combaten avslutar jag dagen med ett Yoga-pass för kollegan. Oh ja, ni läste rätt. YOGA! Ångest redan. Men tydligen behöver jag det (say whaaat?!)
Ha en härlig tisdag!

CrazyBananas 12.3

I just realized how much I depend on my dashboard to get me in the mood to workout when I just really need to suck it up and go do it! Restarting Insanity month 2 on Monday because I want to be able to say I finished it, and while I was still fat, too. ;>
 
Jag skojar inte. Detta har varit sjukaste dagen ever. Har spenderat min lediga dag på Fysiken. Jag är så lycklig. Dagens pass har varit sjuka, tunga, jobbiga, fruktansvärda, roliga, galna .... så jävla kul vi har haft. Nu är jag helt död och ska innom kort inta sängen. Jag tror det behövs. Denna dagen lär jag minnas!

Halvvägs

Förra inlägget fick spel.. Men det funkar inte att radera från mobilen så jag får ta bort det när jag kommer hem ikväll.

Halva dagen är iallafall klar. Det är en riktigt bra dag. Körde ett par riktigt härliga pass i förmiddags och fick möjligheten att hetsa folk rejält. Jag älskar det. Denna dagen har hittills fått höga poäng... Men hälften är kvar så nu taggar vi om!


Snow 12.3

 
 
Den 3 december kom snön äntligen till Göteborg med! Sist ut i Sverige tro? Mys!
Idag står träning på schemat. Endast träning - har skräckblandad förtjusning inför denna dagen. Kommer förmodligen att bosätta mig på Fysiken KT hela dagen - så där kan man hitta mig. Inleder dagen med Spinning för Johan och TRX för Gino. Varför börja lätt när man kan gå all in? 
 

Sunday 12.2

Dagens planer är gymmet med C. Sedan jobb fram till 20.15. Kan nog bli en bra dag.
Glad första advent.

Krasch 12.1

Tumblr_mcn2b2t4u51rhwd0do1_500_large

 

Idag blev det totalkrasch.
Det tog totalstopp.
All ork försvann.
Det har blivit alldeles för mycket av allt - utom sömnen som det blivit för lite av denna vecka.

→ Ett samtal såhär på kvällskvisten, efter en minst sagt kämpig dag, ljusade dock upp denna dagen en aning. Kvällens fokus är mat, vila och sömn.


December


Work

Tack för idag - slut för idag. (at Jul På Liseberg)
 
Gash... kom just hem från jobb. Är så slut. Fast har haft en riktigt rolig dag på jobbet. Mina kollegor är bäst! Nu ska jag kasta i mig mat och sedan sova. Imorgon är jag ledig från Liseberg med jobbar på gymmet. Fullt ös.

RSS 2.0