City 8.31


Celsius

 
Fick Celsius av säljaren på jobb igår - man tackar!
Koffeinkick.

Work 8.30

Taken with Instagram
 
 
Min dag: Från Gym till Gym. Idag med DJ på plats, kraschade datorsystem och öppet hus.

Anywhere Else But Here

Anywhere Else But Here (Taken with Instagram)

Welcome Monday 8.27

Pinned Image

 

Ny vecka. Nya tag. Nytt jobbmarathon á la 9 dagar (dock med färre timmar än sist). Gårdagens träning känns i kroppen, sådär härligt som det ska göra. Solen skiner. Det ser ut att bli en bra dag helt enkelt, detta trots ännu en natt med dålig sömn. Min mage bråkar väldigt mycklet med mig just nu så jag får väl försöka hitta faktorn till detta. Startar dagen med peppmusik och Biggest Loser repriserna på 5:an innan jag tar tag i dagen. Helt ok. Welcome Monday...


Crazy 8.26

 
Sjukaste och bästa träningsveckan på jag vet inte hur länge fick ett grym avslut denna söndagskväll. Spinning! Minns inte sist jag var på det och var väl ganska inställd på att det skulle gå mindre bra med tanke på vilken träning jag hade i bagaget. Men när jag efter 45 minuter hoppade av cyklen var jag blöt, det var blött på golvet och jag kunde konstatera att det gick pretty damn good ändå.
Medeplus: 146 bpm
Maxpuls: 168 bpm
Ikväll är det jag, glass-skålen och en film. Det förtjänar jag och imorgon är det tillbaka till jobb. Jag ska stänga på en ny anläggning - kan bli intressant. Nytt jobbmarathon börjar med. Nio dagar i rad - let's go! Hur har er träningsvecka varit?

What you do

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1seo7krrl1rsjp9eo1_500.jpg

5 km á 24,12

 

5 km på 24,12 min. Vad hände där? Personbästa och fett nöjd! Hade såklart ingen pulsklocka, men jag orkar inte ens bli irriterad på det, endorfinerna tar över. Endel blandad cardio på gymmet (crosstrainer, step och cykel) innan jag gav mig på löpningen och sedan avslutade jag passet med armhävningar, magävningar och chins. Hade tänkt köra ett riktigt styrkepass, men där fick jag tänka om. Någon lördagsträning för er?


8.25


Kvällsjogg 8.24

 http://alskaralskarinte.shapemeup.se/files/2012/08/blogg51.jpg
 
 
 
Fredagskvällen fick avslutas med en joggingtur i kvällssolen. Jag har börjar uppskatta kvällslöpning allt med, sålänge det bara finns energi kvar då. Stela ben välkomnades jag med, lite smärta i knäna och ont i fötterna, men det var värt varje minut iallafall. 5,9 km stannade rundan på och efter en varm dusch  så ska jag nu slänga mig i soffan med lite gott och kolla på film. En fredagskväll jag gillar!
 

Har det blivit någon träning för er denna fredag?

8.23


13 km

 
Eftersom jag jobbar fram till 23.20 ikväll bestämde jag mig för att boosta energin lite och bege mig ut på en löptur. Dock visste jag inte alls vad jag skulle vänta mig då jag inte alls kunde känna av hur kroppen kändes. Därför la jag upp ett par olika strategier så jag kunde anpassa mig efter hur benen/huvudet/kroppen/vilja kändes. Resultatet blev 13 km löpning i "skogen" (med andra ord, mycket backar och udda underlag) och en hel del backintervaller. Mycket bättre resultat än vad jag trodde det skulle bli eftersom jag kände mig lite smått omotiverad innan jag startade. Det måste varit den bristande träningen på senate, den otroliga energiuppladdningen de senaste dagarana och nattens väldigt djupa sömn som gav bra förutsättningar. 
 
Summan av dagens pass
Medelpuls: 151 bpm
Maxpuls: 187 bpm
Distans: 13.05 km
 

Life is what happens while you're busy making your excuses

 
Random pic - random year.
 
Jag har börjat jobba på nya jobbet nu... sista dagen av upplärning idag. Stägning. Finns det något jag aldrig gillar så är de det. Kvittar i vilket sammanhang. Sov alldeles förlänge i morse. Bra val att sätta klockan i förebyggande syfte. Borde ta tag i dagen nu också men orkar inte riktigt ännu.

let's work 8.19

 
 
När man somnar frammåt tre på natten, då man varit dödstrött sedan 18.30, blir man inte så glad när klockan ringer 06.30 och man inser att man har 9 h arbetsdag framför sig. Eller jo, det blir man, men man undrar hur man ska ta sig igenom det. Bara att köra - day two on my new job!

Saturday 8.18

Idag ringde klockan 9.00 och jag startade dagen med en joggingtur på just under 6 km. Det var väldigt segt ... den senaste tidens träning har verklige inte varit vad den brukar. Efteråt satt frukost och en varm dusch bra.
I övrigt så har jag haft första arbetsdagen på nya jobbet idag. Ska bli spännande att se vad det blir av detta. Huvudet är så otroligt trött ikväll och den försöker bearbeta allt jag lärt mig under dagen. Därför spenderas lördagskvällen i soffan med mina glasspaket. Imorgon väntar en lång dag och då kör jag öppning.
 
SUMMA AV DAGENS PASS:
Medelpuls: 154 bpm
Maxpuls: 170 bpm
Distans: 5.85 km
 

Coffée and Coke 6.17

 
Varm och solig dag igen... Jag klagar inte. Har spenderat eftermiddagen i stan med en vän - fikandes i solen på ett cafe någonstanns i Linné. Imorgon är det back to work igen. Första dagen på nya jobbet.
Spännande.
Kul.

Travel 8.16

 
Förresten, har nog inte berättat att det blir en resa till Italien, närmare bestämt Rom i början av september. Anyway... taggad!

Frihetsgudinnan

http://distilleryimage2.instagram.com/29845f54e77911e18a5b22000a1c864e_7.jpg

Manhattan

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/405473_10152017339500483_57426439_n.jpg

Starbucks

http://distilleryimage7.instagram.com/00bad6f4e6f511e1a8d122000a1e9e4c_7.jpg
 
 
   

Kulturkalas 8.16

 
Det blev en spontantur in till city igårkväll för att dricka vin med Linnea och hennes gäng för att sedan gå vidare på konsert. Göteborgs kulturkalas är i full gång!

8.15

 
 
 
Jotack, livet är allt bra ska ni veta.

Snapshots

 
 
Some snapshots from this weekend.
 
I onsdagskväll kom min älskade Malin äntligen hit. Nästan 3 månader sedan vi sågs senaste (när jag lämnade NYC) så det var helt underbart att ha henne här och schemat har varit fullspäckat. I torsdags efter att jag slutat jobb så avverkade vi Liseberg och sedan mötte vi upp vänner för lite öl & vin. Fredagen bestod av regnpromenad, fika med min gymnasiekompis Elinor, kaffedrickande, matlagning, förfest och sedan en rejäl utgång som avslutades klockan 5 på lördag morgon. Lördagen började vi sedan ett par timmar senare med en promenad till systemet, chill och sedan en kräftskiva utan dess like med alldeles för mycket god mat och dryck hos min kollega. Vaknade upp mäkta bakis på söndagen, men jag antar att det i stora drag var självförvållat. Efter att alldeles för tidigt ha lämnat av Malin på centralen så hade jag en högst oproduktiv dag i lägenheten. Bästa weekenden på länge!

Backside 8.12

 
Idag mår man som man förtjänar.

Glenn

 
Say Hello to Mr. Kräftis Glenn

Lounge


Something


Liseberg


Weekend 8.9

 
 
 
 
Bästa kom igår.... kvällsfika med nybakade baguetter och kex fick avsluta gårdagen och börja denna weekend tillsammans. Nu vänta jobb - dag nio av nio!
 

Sweetie 8.8

 
Nu kommer nöffen... Inneboende i ett par dagar med trevligt sällskap Dessutom bara en dag kvar i detta niodagars jobbmarathon!

One day - today 8.8

 
 
 
 
 
Freaking tired! När ska jag lära mig att det är sumt att snooza? (ännu dummare om man faktiskt stänger av alarmet och "bara" ska blunda en stund). Dag 8 av 9 nu, det är inte konstigt att de känns. Men ikväll kommer äntligen min älskade Malin hit. Vi sågs senast i Maj hur sjukt är inte det?! Det är vad som peppar på motivationen.
Taggar inför dagen med kaffekoppen ♥ Ha en fin onsdag alla!

8.7


More dead then awake 8.7

http://distilleryimage4.instagram.com/4c433d4adfee11e18bf022000a1d035d_7.jpg
 
 
My life ↑... Kom isäng klockan tre inatt efter kvällspasset och upp klockan sex nu för att köra dagspasset. Dag 7 av 9. Frågan är om koffein ens kan rädda mig idag?

Collecting dust in the corner 8.6

 
 
 
Igår fick jag reda på/bekräftat att jag tydligen inte hade dagspass idag utan ska jobba stägning. Men att jag skulle ha kvar dagspasset imorgon. Jomentack... typ. Idag blir det jobb 16-00.30 och sedan 8-16.30 imorgon. Vi närmar oss onsdag och då kommer Malin! Vi närmar oss även torsdag och sista arbetsdagen på marathonveckan, sen har jag två lediga dagar innan jag kör igen.
 
 

Countdown 8.5

 
 
 
Off to work... dag 5 av 9. Ännu funkar det gött!

Smile at the light in the sky 8.4

 
 
 
 
Efter jobb igår blev det en biotur - Batman stod på schemat. Bra, men inte alls så bra som alla hypyar över att den är. Eller så var förväntningarna för höga? Hur som, tvåan var lätt bättre. Sedan blev det ett par (?!) glas vin innan jag frammåt midnatt fick tillräkligt med förstånd att gå hem. Eller nä, förståndet fanns väl egentligen inte, men det bättre vetandet lyckades avstyra en utgång. Vet inte riktigt vad jag tänkte på när jag trodde att det skulle vara a pice of cake att komma upp kl. 06.00 idag för att åka till jobb igen? Nu är det bara att ta sig igenom dagen, det blir nog bra ändå. Jag slipper trots allt packningsrummet denna lördag. Puss & kram
 

5 km 8.1

 
 
Idag överbevisade jag mig själv... begav mig till gymmet efter jobbet och tanken var ett rent styrkepass. Men innan jag ens hade kommit in i gymmet fick jag ett samtal från en vän som ville ta en promenad. Omplanering helt enkelt. Jag tänkte snabbt och intensivt och det var vad det blev. Personbästa på 5 km - 26.33 minuter. Sjukt nöjd! Jag brukar aldrig lyckas pressa mig så pass långt över min normala gräns. (Tråkigt dock att jag såklart hade bestämt mig för att köra utan pulsklocka idag.. Hade varit intressant att se pulsen under dettta passet). Kort men instensivt pass och sedan blev det 1,5 h kvällspromenad. Bra eftermiddag & kväll efter en bra dag på jobb! Vad tränar ni idag?

Start 8.1

 
 
Godmorgon
Nu börjar mitt jobbmarathon. Let's do day one of nine. Känner mig ganska så död efter mindre än 5 h sömn, men så går det om man ska försöka ha ett liv också. Jag gnäller inte utan passar på att njuta extra av min kaffekopp. Nu gör vi denna dagen! Välkommen onsdag (inte för att veckodag spelar någon roll just nu, men ändå!) Btw så är det tydligen 1 augusti idag - whats up with that?!

RSS 2.0