SkryllePowerWalk.Idag inleddes min dag med ett tandläkarbesök. Ett positivt sådant, Likelikelike. Alltid lika skönt när man kommer ut ur det huset och man har blivit överdröst med beröm! Lycka. Solen sken och vädret var underbarish för att vara en höstdag i skåne (och med tanke på de senaste dagarnas konstan regnande så var det ännu mer på topp!) så jag tog bilen till Skrylle och tog en Power walk i skogen. HÄRLIGT. Tankarna sprudlade och jag var så lugn när jag gått klart. Skulle kunnat fortsätta i all oändlighet kändes det som, men jag nöjde mig med ca 6,2 härliga km. Frisk luft är en energiboost. Jag har sagt det för och jag säger det igen. Hälsa för själen. Jag har lovat mig själv att åka till Skrylle MINST en gång till innan flytten. Jag älskar den skogen. Jag har så många barndomsminnen där ifrån. Så många skolminnen. Både låg-mellan-& högstadiet + gymnasiet. LIKE LIKE LIKE. Jag har många minnen från träffar med vänner där och ja, en vacker dag är det guld värt att avsätta lite tid i skogen.

Annars har jag hunnit med en hel del viktigt och oviktigt idag. Skönt. God middag blev det för en stund sedan med Marcus också, Lövbiff. Yummie och ikväll blir det glass, popcorn, godis och tv-chill. Perfekt.
Har ni haft någon egentid idag?

Kommentarer
Postat av: Josefin

SV : Javisst får du det! Lägg en länk och det är fritt fram (:

2011-09-09 @ 21:11:43
URL: http://aliceaugusta.shapemeup.se
Postat av: Felicia

Härligt med powerwalk!

2011-09-09 @ 21:32:31
URL: http://storasysteralskarmode.blogg.se/
Postat av: Elin

Sv: Ja precis, jag pluggar sista året på gymnasiet ny, inriktning media :) Jag bor i lägenhet i veckorna och åker oftast hem på helgerna till landet där mina föräldrar bor :)

2011-09-09 @ 22:18:33
URL: http://eelinnordstrom.blogg.se/
Postat av: Hans

Den där knivsåsen.. vad äter man den till? :)SV: Jaha!! :) Men i så fall så ska du gå till K & Co och äta den om de ens har öppet på söndagar.. hm?

2011-09-09 @ 23:54:16
URL: http://hans.shapemeup.se
Postat av: Anonym

Sv: TACK snälla du!

2011-09-10 @ 11:15:22
URL: http://sannakumlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0