Tidig gymvistelse och en jävla massa packning!

Idag blir en påfrestande dag.
Lägenheten ska tömmas... min älskade lägenhet. Blir faktiskt ganska ledsen när jag täner på att detta är min sista dag i Göteborg. Jag älskar staden. Jag älskar min lägenhet. Jag älskar att bo här. Sista dagen på jobb igår - det var faktiskt vemodigt. Det har varit en tuff sommaren, men den har varit kul med. Förövrigt gick det msta emot mig igår - lyckades komma försent (första gången på hela anställningen, jag är ALLTID i tid, men spårvagnarna strulade och föreståndaren förstod och sktattade lite i smyg åt mig. Somsagt, jag har haft världens bästa jobb!) Sedsan stulade servern och hela arbetsdagen blev ganska fucked up - men det var kul ändå. Marcus och jag möttes sedan upp på Jensen och käkade gomiddag och sedan avslutade vi med chill, film och popcorn hemma.
Jag har sovit uselt i två nätter nu - så frustrerande. I'm going nuts! Men jag stack till gymmet i morse, ösregn och jag såg ut som en blöt hund när jag kom fram. Marcus fortsatte sova hemma så jag tyckte det var lika bra att använda gymmet en sista gång här (lite ledsamt!). Började med lite över 5 km löpning, lite crosstrainer och tillsist ett jävlarenamma styrkepass för överkroppen! Nöjd med passet - fast hade velat köra lite till. Dock kände jag att jag var lite stressad då jag viste att vi har så mycket som ska göras idag! Men jag är glad att jag bestämde mig för att gå dit trots allt. Jag hade ändå inte gjort något hemma under morgonen eftersom M måste hjälpa mig att bära ner allt. SÅ nu ska vi inte ha dåligt samvete. INGET DÅLIGT SAMVETE SA JAG!

Har ni tränat idag? Eller ska ni? Vad isåfall?

Nu är det somsagt packning-packning-packning som gäller för hela slanten. Vi har break nu. En välförtjänt sådan, men snart drar vi igång igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0