Sista löpturen i Svealand.


Det blåser stooorm här hemma. Shit... Ännu en natt har jag sovit uselt. Usch jag kommer in i sådana perioder så jag verkligen inte sover bra och nu är en sådan (dessutom är kuddarna i sängen fel = STORT PROBLEM!!!!! Det stör sömnen!) Vaknade 7.45 idag med, på pricken → Precis som resterande av dagarna de senaste veckorna. Sjukt? ja, ganska. Inledde med kaffe för att vakna till liv och sedan drog jag ut på den sista löprundan i Sverige innan flytten. Om jag höll på att blåsa bort? Ja periodvis. 6,2 km slutade rundan på iallafall. Ingen bra "tid" alls, men man kanske inte kan förvänta sig det när man bokstavligt talat håller på att flyga iväg. När det var som "värst" så kom man ingen stanns när man sprang. man stod i stort sätt still på ett och samma ställe! Haha... Kändes sjukt. Men med en maxpuls 187 slag/minut och en medelpuls158 slag/minut känns det ändå helt ok. Trots att jag hade bestämt mig för att inte ha några krav på rundan innan jag gav mig ut - så var jag oförskämmt pigg och pepp och kan ångra lite att jag inte fortsatte springa. Jag hade trots allt en hel del energi kvar kändes det som. samtidigt som jag vet, att i samma sekund som jag hade startat på en "fortsättningsrunda" så hade det blivit sjukt jobbigt mentalt. Nä det var ett bra val att avsluta passet där tror jag. Nu har jag fortfarande den där peppa och härliga känslan kvar i kroppen. LOVE IT! Efter en frukost och massa kaffe (och mys med bäbis) är jag nu alldeles strax redo att sticka in till Capio. BLÖÖÖH. Jag vill inte. INTE ALLS.

Har ni tränat idag?
Eller ska ni?
Vad isåfall?

Kommentarer
Postat av: Malin

Åh men tänkt så gött det kommer att bli och soringa i central park. INte alls avis :) teack så mycket, jag spydde dock efter 15 minuter idag på PT passet :) haha.

2011-09-14 @ 12:36:11
URL: http://www.malins.org
Postat av: nathalie

Nehe? oj va kul! :D

2011-09-14 @ 13:07:26
URL: http://cookieetime.blogg.se/
Postat av: thejenna.blogg.se

följt din blogg länge men inte läst sen ett tag tillbaka. Två frågor vad ska du göra i USA, studierna slut nu? Och Capio, där svarar du om du vill, vet att det kan vara känsligt.Kram

2011-09-15 @ 13:57:43
URL: http://thejenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0