Now I'm alone.

Godkväll!
Ännu en dag med fullt ös. Mammi och pappi åkte inte 12.00 som de sagt utan 17.00, bra att veta när man ska flyga liksom. Staplade ut kring halv nio i morse, stack in om mataffären och käkade sedan frukost och drack kaffe på Dunkin' påvägen hm till mamma och pappa. Sedan blev det bankmöte och efter det har vi promenerat, fikat, lunchat awsome mexikansk brunch/lunch, drukit öl/vin och bara haft det bra och njutit av sista tiden. Vinkade av dom kring 17 och sedan mötte jag upp Malin för en fika som jag just kommit hem från. ASGOD salted caramell-mocha frappuchino. LOVE IT! Salt och caramell är en oslagbar kombo! stack in om affären och köpte med mig glass hem. MYSIGT! Jag känner mig en aning slut i huvudet nu, men det blir intensivt när man har familjen här. Så mycket man vill hinna göra ju!

Kommentarer
Postat av: Amandah

Jag trivs kalasbra!! Min familj är jättesnäll och även om jag har dippar ibland när jag känner att jag bara vill dra allt åt helvete, så är de inte värre än dem jag hade hemma ändå ;)

Så ja, jag trivs verkligen. De största problemen jag har nu är i princip pengar och transport^^ Framför allt det senare eftersom jag dels inte kan köra i vänstertrafiken än (har liksom bara testat 5 minuter en gång) och dels eftersom jag inte kan ta bilen hur jag vill och den här staden är HELT uppbyggd på biltrafik och jag ju bor i en förort:PJag har inte riktigt fattat (förlåt att jag är tankspridd/seg etc, men det har varit s mycket annat!!) vad du har för dig dock! Ska du plugga i USA?:) Hur länge? KRAM

2011-09-25 @ 05:32:53
URL: http://kiwiyear.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0