Long day.

My goood what a day.
Har precis landat i sängen på hotellrummet med en pint ice cream efter en låååång dag som avslutades med en god middag på TGI Fridays vid Times SQ. Benen och fötterna värker (inte bra att promenera lååångt i converse) och lite sådär smått instabill känslomässigt är jag. Lägenhetsletande idag då bl.a. SÅÅÅ NÄRA på att vi tog en lägenhet - möte i över tre timmar allt som allt och efter det kom både jag och Sarah ut allmänt förvirrade och lite uppgivna. Rätt val eller inte - I don't know. Men vi ger inte upp. Imorgon är det nya tag som gäller. Dock  är det som det är - det är inte heeelt lätt att komma som student till ett nytt land och försöka hitta en lägenhet → speciellt inte när man inte får lov att jobba i landet. Men somsagt vi ger inte upp.

Dagen började iallafall med promenad, vanillia-Hazulnutcoffe från ett härligt lite hak precis vid oss och lite senare även frukost på metro cafe innan vi mötte upp Sarah vid halv tio. Sedan fortsatte jag upp till Central Park - kollade in ny telefon (blir nog till att sälja min iphone), fika, kaffe och sedan fick jag promenera i racefart ner till vår mötesplats på 10 st and 2nd ave. Jävlar vilken PW! haha... Vi slog oss sedan ner på Starbucks och sökte igenom Cragslist för att hitta lägenheter. Målet var väl somsagt att gå på liiiite fler visningar än en, men nu blev det inte så. Är med andra ord fortfarande lägenhetslösa, men en erfarenhet rikare.

Okej, jag känner att jag är osammanhängande nu... Sorry. Det har varit en lång dag! Haha... Förövrigt är det Nu jag insett vad jag gett mig in på och jag börjar bli nervig. Hoppas det släpper - trots allt, I love this city ♥ orkar inte ladda in några bilder idag... Eller inte just nu iallafall. Bilden nedan↓ är från gårdagen när vi promenixade kring Times SQ. BTW: tack för kommentarerna. ALLTID kul när ni gör ljud ifrån er! Så myckt roligare att engagera sig i uppdateringar då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0