Kväll på ingång!

Godkväll på er!
Sitter hemma och väntar på att klockan ska passera. Kom hem för en liten stund sedan efter en fullspäckad dag. Köpte med mig en pint ice cream, som tyvärr - när jag öppnade dne var smält och bara halvfull! SEGT! Men har man betalat 5 dollar för glass - så ska den ätas även om den är smält! haha... Inga sådana slöserier här inte.

Sov uselt inatt, så när klockan ringde innan sju, så höll jag på att dö - men det är fredag, så det var bara att slänga på sig kläderna och bege sig till skolan. En kaffe och english muffin intogs i farten och sedan var't det raka vägen till skolan för English-class och sedan computer applications. När jag sedan sitter i solen i Bryant Park och lunchar med Malin och Angelica får jag sms om att saraj och jag måste komplitera en massa (nåja, några) uppgifter till hyresvärden där vi ska bo. panikartat så stressar jag hem och försöker lösa delar av det jag ska komplitera, det löser sig, men jag stressar ALLTID upp mig. Sarah och jag fixade sedan det sista tillsammans och strosade i city. jag uträttade bankärenden och sedan gick jag hem med min glass i högsta hugg.

Kring 7 pm ska jag möta upp Malin x2, Angelica och en norsk tjej för middag och drinkar på Applebees, sedan får vi se om jag sticker och möter upp Sarah och C + en massa andra för lite mer drinkar. Kvällen får helt enkelt bestämma detta. jag har även börjat packa så mycket jag bara och kan och frågan är - HUR I H*LVETE ska jag kunna förflytta alla dessa saker typ 80 gator?! Nåja, morgondagens prblem!

Vad gör ni denna fredagskväll?


Bryant Park

Kommentarer
Postat av: Maria

Får verkligen New York cravings när jag läser alla dessa inlägg! Vad är det som du har valt att plugga?

2011-10-01 @ 10:38:55
URL: http://osvalds.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0