Fredag.

Godmorgon!
Lite, väldigt, jätte-trött... Fast ändå bätter än senaste tiden. Har trots allt sovit inatt (like). Efter mycket om och men, så fick jag äntligen ett nytt nummer igår! Men my gooood, vad mycket arbete! Haha... Marcus åkte hem och vi var ute med mormor, morfar och pappa när de käkade innan pappa hjälpte mig bort med alla mina saker till lägenheten. Flyttade från hotellet igår till en "temporär" lägenhet där jag ska bo till nästa vecka. ÄLSKAR LÄGENHETEN SÅÅÅÅ. Vill aldrig flytta. Dessutom har den perfekt läge!

Fredag idag, och klockan 11 ska jag vara på något möte i skolan, sedan ska jag möta upp mamma och pappa och spendera sista hela dagen med dom. MYS! Igårkväll började jag få lite ångest för att dom ska åka... det är så mys att ha dom här ju! Sarah ska med ut och äta ikväll och sedan blir det att spendera all tid med m&p - vad vi hittar på sen är dock oklart men det brukar lösa sig... Nej, nu ska jag börja göra mig klar innom kort. Vad har ni för er idag?

Kommentarer
Postat av: isa

hur faaaaan har du fått en lgh i NY gumman? haha, eller har jag missförstått nått? :) kram! hoppas du trivs (antar det)

2011-09-23 @ 17:22:39
URL: http://cookiedough.blogaholic.se
Postat av: Ullis

Jag e sjukskriven, har diagnosen ME(Kroniskt Trötthetssyndrom)och har en del muskelvärk och ledvärk=(så gör inte så mycket på dagarna mer än ta det lugnt, titta på tv, läsa bloggar, promenera lite. Men jag ska ändå göra ett försök att börja plugga på universitet nästa höst. Det ser jag fram emot mycket och hoppas att det går bra trots min sjukdom. Ska försöka leva ett normalt liv.Är trött på att vara sjukskriven.

2011-09-23 @ 18:02:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0