Chill.

Startade dagen med en stor kaffe á la Starbucks och cinnamon-raisin-bread. Sedan har jag varit i skolan mellan 9.50 och 11.35 och haft min business-class tillsammans med Malin. Paniikstack sedan till banken där jag stötte på motgång på motgång. Mitt Svenska bankkonto låste sig (blööööh) när jag skulle fixa fram pengar. hur som, skiten löste sig och Sarah och jag drog och betalade lägenheten och fick nycklar - på lördag flyttar vi in! Yeeeh! Stack hem för lunch och sedan stack jag till banken där jag har spenderat den senaste tiden med att skaffa nya bankkonton (skönt att ha det klart nu!). Nu tänker jag slänga mig i sängen framför Gossip Girl och käka glass. MTSIGT!
Nu tycker jag ni får bli bättre på att kommentera med! Haha, så jag har något att syselsätta mig med ikväll ;-)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej! Så kul att läsa om ditt nya liv i new york :) ska själv dit och plugga om ett år! Undrar lite över hur det går med engelskan och plugget? Känns det svårt att prata flytande och även akademisk engelska? Jag undrar mest för egen del då jag redan börjar bli lite nervös hur det ska gå med muntliga redovisningar, uppsatser på engelska och så vidare :)

2011-09-30 @ 00:33:53
Postat av: Rebecca

hanna: oh vad kul! vad och var ska du plugga? När flyttar du hit? Engelskan funkar, man lär sig! inget att oroa sig för!

2011-09-30 @ 00:57:44
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh, så ni har fått en lägenhet nu?

Vart ligger den, hur stor är den osv??

Hur går det med skolan, är det svårt?

Puss

2011-09-30 @ 13:03:19
URL: http://ladysara.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag ska söka till iib-utbildning genom study abroad (8 veckor utanför new york + 8veckors praktik på manhattan) annars blir det berkeley! Blir nog att åka i juli :) Vad läser du för kurser? Eller läser du ett helt program?

2011-10-01 @ 17:23:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0