6 september.

Dagens planer:

Försöka lösa gymkortsbyte.
Träna styrka → förmodligen ingen löpning alls idag. Känner mig inte alls pepp på det! men vad gör det? Styrka är kul har jag insett. Framsteg är ännu roligare och utveckling är roligast!
Packa in kartonger från bilen.
Organisera bland alla mina saker.
Skicka brev.
Betala försäkring.
Börja "packa"/förbereda.
Tvätta.
Tömma väskor.

Bäst att ta tag i dagen antar jag... Jag har ännu en dag sovit uselt - whats up with that?! Jag blir galen, men men, det är bara att bita ihop ändå. När jag vaknade idag stod Marcus och kokade kaffe till mig. LYX! Nä, nu ska jag bege mig mot gymmet och försöka ta tag i byte av klubb. Hoppas på det bästa. Förövrigt fyller världens bästa mamma år idag. Grisen firar in denna dag i Las Vegas. Om jag är avundsjuk? Nä, inte alls. Blööh.
Vad ska ni ha för er idag?

Kommentarer
Postat av: Alva

Hej jag ville bara säga att jag hittade din blogg idag och jag älskar den! Väldigt inspirerande. Jag är tycker det är jätte kul att du bor i new york, älskar den staden, har vart där två gånger. Är lite avundsjuk att du bor där he he. Jag bor också i usa faktisk, i san jose / san francisco typ, californien, så det är ju mycket bättre väder än hemma. Är från göteborg så är van vid regn :/ tänkte bara fråga hur fick du sådana cupcakes som punkter i din lista? Jätte sött, jag är också beroende av listor och planering ha ha men som sagt det ger ju struktur. Hoppas du har en toppen dag/ kväll ( 3 timmars skillnad va?) Kram alva

2012-03-07 @ 07:04:38
URL: http://girlygirl.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0