Thanksgiving.

Gooodmorgon! Och Happy Thanksgiving!
Tacka vet jag denna högtid och 5 dagars ledighet för min del... I like it. Igår drog Malin, Malin, Johanna, jag, Emma och Julie till SL i MeatPacking District och festade loss. Idag mår man som man förtjänar, trots inte så mycket att dricka.
Efter ett par riktigt tråkiga och regniga dagar tittar nu solen fram - looove it, vilket ju passar asbra på denna dag. I eftermiddag kommer tjejerna hit och så ska vi käka tillsammans och bara ha det bra. Emma och jag hade tänkt gå på Macy's Thanksgivingparad idag, men den börjar nu och hon sover fortfarande, så den får vi skippa. På planerna står dock, 1. städa lite. 2. handla till i eftermiddag. 3. ev åka ner och titta på frihetsgudinnan... sounds like a good plan, fast hur vi ska hinna med allt det är en bra fråga med tanke på att de andra kommer vid 15! Hahaha...
Happy Thanksgiving på er!
P&KUpdate: Jäääävlar.. ibland är jag produktiv.. golvet är dorkat och ytorna dammade, illa kvikt (och emma sover fortfarande!). Denna dagen kommer bli awsome, just för att jag får spendera den med bästa tjejerna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0