Mondays stuff.


Godmorgon!
Då var det måndagsmorgon igen... har sovit så kasst inatt & sedan började byggarna arbeta klockan sju, fast jag lyckades med det otroliga att somna om och vakna lite efter nio, känns bra måste jag säga. Nu blir det kaffe och senare frukost innan jag ska bege mig en tur till gymmet eller gå en runda, även idag sa det nämligen bli 18 grader. Kan man annat än älska det?
Annars är det tvättning som står på schemat. Mega tvättning. Multimediatvättning. Allt ska tvättas, vi flyttar på torsdag och då kommer vi inte ha tvättmaskin i huset, även om de kostar att tvätta här också, så är det ju smidigare än att behöva springa till en tvättomat. Så Sarah och jag ska köra marathontvättning. Skönt att få det gjort. Annars är det packning och plugg som står på schemat. Projektet ska vara inne imorgon så jag måste verkligen känna mig nöjd med det och sedan har jag Engelsk-quiz och homework med. Bara att köra all in, har trots allt haft ett par dagar utan plugg nu när Emma varit här så man ska inte klaga, fast det är svårt att komma igång med allt igen kan jag lova.
Nu är vi nere på 3 dagar tills flyttlasset går. Torsdag kommer bli fullkomligt kaotik, men när det väl är över kommer det vara så underbart. BTW, ägarna flyttade in en hel lägenhet (hon som ska flytta in här efter torsdag, hennes gamla lägenhet) i vårt vardagsrum igår. Det är smockat. Så sarah och jag sitter så fint på våra rum (ända stället att vistas på nu), gemensamma ytor - nädu, det existerar inte längre. "En soffa" hade vi fått höra skulle in, men den gamla skulle ut så det tyckte ju inte vi spelade någon roll, men in kom en-två soffor, sängar och alla möbler/kläder/böcker/köksarticklar och allt annat man kan tänkas behöva när man flyttar... som det kan gå.
Vad gör ni en vacker (??? regn i Sverige????) dag som denna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0