Friday night, Nov 11.


Hello!
Whats up? Jag sitter här med en Irish Coffe () och lyssnar på Gavin DeGraw's album Sweeter. Riktigt bra!
Det har varit en intensiv dag. Quizet gick inte helt bra i morse, vi får nämligen INGEN tid alls på oss och det är långa texter som ska läsas, meningar som ska skrivas om, fel som ska hittas och en ombyggnader av meningar samtidigt som men tänker på "Cause-and-effect", "Subordinating conjunctions/subordinate clauses/comma placement", "Prepositions/prepositional phrases/comma placement" och "Writing to persuade". Vilken av följande ämnen är den-eller-denna-texten. Vilken text är en bla-bla-bla-text. Långa frågor. Långa texter. Många frågor. Många svar. Sisådär 10 minuter på oss att skriva. nej, jag blev som vanligt inte klar. Suck. Computer var... ja vad ska man säga... vi var lost. Haha, försök inte fuska i excel → det straffar sig senare. Det är i dessa tillfällen man är lycklig att vi är ungefär 10 uppgifter före resterande av klassen, för man kan ha dagar som denna och ändå vara först. Haha.

Efter skolan kollade Malin, Malin och jag paraden (Veterans day today), hängde på Guess (vip-medlen just like that!) shoppade och hade det bra (men fysablans vad kallt det är idag. Igår gick man i linne (i stort sätt) och idag fryser man som en gris i skinnjacka). En kooortissväng till gymmet och såklart behagade Friends att börja på tv precis när jag tyckte det var lagom att gå. Hade ingen energi/ork/lust eller nångt att hänga på gymmet idag. Motivationen finns fortfarande inte but I don't give a shiiit about that.

Ikväll är det party-party med Malin, Malin & Julie . Vi startar med vin hos mig, drar sedan vidare på fördrink (lutar åt Rue 57) och sedan avslutar vi på Hotel Gansevort där det blir dans hela natten! Kan inte bli annat än lyckat ju! En fredagskväll med favoriterna

Hur spenderade ni fredagskvällen?
Måste säga att nu suger ni på att kommentera!

Kommentarer
Postat av: Lina

Jobbigt att ni får så lite tid på er, men det är bara att kämpa på (sådan kliché, jag vet).

Skönt att du unnar dig en mysig fredag iallafall, själv blev det överdrivna mängder choklad (300-400g :O) och bio med bästa syster! Om du inte sett "I don't know how she does it" rekommenderar jag den starkt :)

2011-11-12 @ 09:22:47
URL: http://www.sagojul.blogspot.com
Postat av: carolina - med Lo:s syskon i magen.

åh, låter som en riktigt skön NY-dag! =)

2011-11-12 @ 10:59:52
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: ullis

Jag e sjukskriven så mitt liv är tråkigt, händer inte så mycket. I går va jag bara hemma kollade på tv, åt en påse grillchips, drack fun light saft och åt marabouchoklad med non-stop, mycket god!Eftersom jag inte har något liv just nu så läser jag om andras liv, kollar in bloggar.

2011-11-12 @ 18:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0