STUDY.


Redovisning av 24 h recall är done... yeeeh! Det blev segt efter att par timmar att sitta och lyssna, men annars var det intressant att se hur matdagarna som alla arbetat med såg ut. Detta betyder att antalet redovisingar som är kvar i kursen är 0. Härligt... Nu är det "bara" 2 tentor, ett seminarium och en labbrapport kvar. Vi närmar oss slutet.

Jag kollar på "Världens strängaste föräldrar" nu och sedan ska jag börja plugga Dietetik. Sjukhuskoster, obesitas och något till ska jag försöka ta mig igenom... jag menar, hur svårt ska det vara att lära sig de olika operationerna som används vid extrem fetma och kostråden gällande dessa samt diverse sjukhuskoster. Det räker ju om jag lär mig A-kost, E-kost, allmänkost och lite om närings-kompliment, kost vid undervikt och kost för äldre med div. sjukdomar. Det räcker för idag tror jag... Tummen upp.

Har ni haft en bra dag?

Kommentarer
Postat av: Pixan

Hej tjejen! Hoppas de e bra med dig!

Duktig du e som sprang varvet, själv va ja där å hejjade på nåra kompisar som sprang, skulle aldrig orka springa själv =PSkönt med pluggpaus, kollade oxå på tv4+ å jisses vilken attityd whitney hade till en början Inta bara i skolan vi ser ljuset i tunneln!! =) Vi har våra sista saker på ons, när e ni klara?

2011-05-26 @ 18:03:05
URL: http://pixans.blogg.se/privat

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0