Life thoughts.

Jag må vara äckligt trött på skolan just nu.
Jag må vara äckligt trött på skolans oförmåga att planera, på deras förhållningssätt, på de extra kostnaderna som vi ständigt tvingas på för att "visa upp mat" i skolan och på labrationerna.
Jag må vara trött på att läsa inrelevanta saker.
Jag må vara trött på lärare som inte gillar sitt jobb.
Jag må vara trött på att behöva ta första steget.
Jag må vara trött på att aldrig ha fritid.
Jag må vara trött på uppläggen.
Jag må vara trött på att ingen lyssnar.
Jag har upp över öronen med plugg, jag känner en inre stress som håller på att ta kål på mig, jag vill bara att skolan ska ta slut men jag inser att jag har 100 uppgifter kvar.
Jag kommer börja jobba allt mer och mer och i början av juni är jag uppe i heltid, jag inser att jag måste hitta ett sätt att kombinera skola och jobb + livet och pluggandet.
Jag inser att hela sommaren kommer att spenderas innomhus.
Jag inser att jag inte kommer åka hem på länge länge länge.
Jag inser att kemin kommer att hänga mig i hälen i augusti.
Jag inser att hur mycket jag än förtränger det så kommer inte de resterande två tentorna och de resterande typ 5-6-7-8 [??] arbetena som är kvar att försvinna.
MEN JAG ÄR ÄNDÅ SÅ GLAD NUbloglovin Om jag bara kunde bli av med skolan nu nu nu så hade allt varit awsome. Jag älskar min lägenhet. Jag älskar Göteborg och jag älskar att mitt liv nu är här. Men jag saknar min bäbis, jag saknar min familj, jag saknar mina vänner, jag saknar lund. Men jag älskar livet ändå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0