7 km.


7 km löpning avklarat!
[dock var det inte såhär varmt och fint väder idag utan det är riktigt ruggit ute... vilket tur då att jag sprang inne]
Jag är inte ute ur träningssvackan, men efter gårdagens fail att ta mig till gymmet så gjorde jag ett nytt försök idag och det gick lite bättre. Dock krävdes det en del mentalt kan jag erkänna... Jag längtar tills jag är tillbaka i mina vanliga vanor igen, men fram tills det är det väl bara att acceptera det faktum att träning inte är lika kul just nu och inte blir av i lika stor utsträckning. But thats life, finns mycket annat kul att hitta på, tex. hänga med vänner och det är precis vad jag ska göra ikväll! AW med Silvia väntar och inleds med lite drinkar på Hard Rock Café.

Aktins-redovisningen idag gick fint. Skönt att kunna bocka av det och när jag kom hem från gymmet käkade jag och dammsugade så nu ska jag röja undan lite till och sedan plugga. En sak av skolans alla uppgifter avbockades idag, men jag har 100 saker kvar. Suck.
Blev det någon träning för er idag?

Kommentarer
Postat av: Anonym

härligt :D mysigt med aw med :D

jag ska iväg o gymma med grannen nu ikväll, ska bli gött!

2011-05-05 @ 16:10:28
URL: http://capturethismoment.shapemeup.se
Postat av: Maria

Tack!! Har varit i London i drygt en månad nu. Flyttade hit för att jag ville något nytt! Hade tänkt på det ett tag och vänner som både här. Underbart :)Åh! Härligt med AW, ska själv köra på liknande ikväll. Bästa avkopplingen! Men först ska man hinna med dagens träning - också löpning: spyintervaller :)

2011-05-05 @ 16:23:04
URL: http://smakexplosion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0