NewDay.NewThoughts.

Idag har jag vaknat med en ny laganda... De senaste dagarna har bestått av grym tentaångest (okej, den finns fortfarande kvar) men jag har bestämt mig att ångesten för bara att jag kommer i en fas då jag gör allt utom att plugga. Så istället ska jag nu försöka se på denna kurs som en utmaning... Klarar jag den inte så får jag väl göra ett nytt försök. Det är ju inte så att det bara är jag som inte fattar, när mer än 50% av eleverna har kuggat dessa kurser de senaste åren så är det ju inte enbart mig det är fel på. Min nya utmaning är alltså → att se Biokemin som en annan utmaning här i livet och göra mitt bästa. Det är inte lönt att deppa ner sig totalt! Så denna morgonen började med plugg klockan nio. Ett par koppar soyakaffe, mycket plugg och två telefonsamtal med mammi resp. pappi senare inser jag nu att klockan är kvart i tolv och det kanske är dags att möta dagen med frukost. Senare blir det mathandling, ska träffa Alex, kanske ta en bastu på gymmet, handla mat & sedan fortsätta plugga. I can just do my best. Idag möter jag dagen med ett lite större lugn (iallafall är det vad jag försöker intala mig själv) Vad gör ni idag?


Kommentarer
Postat av: Billy

Så ska det låta. Tentaångest måste vara bland det jobbigaste som finns..

2011-01-09 @ 12:03:34
URL: http://rubyred.blogg.se/
Postat av: Clara

jag vill helst plugga i stockholm för att jag vill kunna bo hemma, men uppsala skulle jag kunna tänka mig. Göteborg är nog inte aktuellt just nu iaf.

Jag är lite inne på att plugga nutrition på SU också, det är lite mer molekylärbiologi och sånt, men jag tycker det verkar vara kul. det är på 3 år.. så vi får se hur det blir :) men jag ska kolla upp kostvetenskapen!

2011-01-09 @ 15:56:39
URL: http://collman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Låter klokt!

2011-01-09 @ 16:38:52
URL: http://capturethismoment.shapemeup.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0