Misslyckat spinningpass&Kaffe.

Godmorgon!
Jag sitter på Espresso house och dricker soyakaffe och chillar. Var på ett uselt spinningpass i morse (eller ja, det är ju fortfarande morgon! haha, men tidigare). Men det gick skitdåligt, passet i säg var det kanske inget fel på → men på min ork, motivation och kämparvilja var det definitivt. Pulsen ville inte stiga som den skulle innom intervallerna och jag blev sur. Hahaha... Usch... jag hatar när de inte blir så, jag älskar ju onsdagsmorgonpassen egentligen, jag brukar alltid vara pigg även om det är astidigt bara för att det är så kul, men idag vet jag inte vad som skedde. Det ville inte sig (känns inte som det vill sig alls längre!), men dte kanske kan bero på att jag inte kör spinning på samma sätt just nu som ett tag i höstas. Då var fel flyt kan jag lova, både på spinning & bodypumpfroten och innan dess på den riktiga styrketräningen i gymmet. Men det går väl i perioder antar jag, man kan inte alltid ligga på topp! Så jag bestämde mig iallafall för att inte fortsätta efteråt utan istället ta lite egentid på Espresso House innan skolan som börjar 10.00.

Planerna för idag är
→Förhoppningsvis få uthämtat tenta&hemtenta.
→Fysiologiföreläsning
→Biokemilabration

Blir det någon träning för er idag?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag startade dagen med 30 min cykel och lite mage, skön start på dagen. var gött o trampa ur benen då jag hade grym träningsvärk sen igår i dem!

2011-01-19 @ 09:14:53
URL: http://capturethismoment.shapemeup.se/
Postat av: Cassie

Jag är en ny läsare här, vad är det för något du pluggar? :)

2011-01-19 @ 09:22:19
URL: http://lillen.n.nu
Postat av: Anna Weström

Ibland blir det inte som man tänkt, men satsa på nästa onsdagmorgon istället. Jag brukar ladda med en banan innan passet, alltså precis när passet ska dra igång, då brukar jag prestera som bäst spinning! :)Sv: jag tycker det är jobbigt att springa ute, som att jag inte kan sluta när jag vill. Är jag längst bort på mitt "varv" om ja springer ute kan jag ju inte bara ge upp, men det kan jag inne. Det gör jag ju inte, men just känslan av att jag KAN avbryta om det skiter sig totalt är tryggt för mig. Sen har jag värdelös stabilitet i fötterna och springer hellre på platt band än på gropig mark. :)

2011-01-19 @ 09:52:31
URL: http://studsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0