♥Min idrottsbakgrund♥


→ Dag ett: Min idrottsbakgrund ♥ ←

Tänkte dra igång med listan och första dagen innbär "min träningsbakgrund".
Jag har alltid älskat träning. När jag var yngre gick jag på gymnastik, ridning och när jag började skolan var det dansen som var mitt liv. Jag levde helt enkelt på dansskolan, dansade i många olika grupper, uppträdde på dvs. shower och hela mitt liv kretsade kring dansen... Även fotboll var en stor del av mitt liv, även om "fotbollsperioden" inte var speciellt lång... Men den var intensiv. Jag stack från skolan till dansen och sedan vidare till fotbollen för att tillslut ramla i säng efter en lång dag... Detta pågick i hela mellanstadiet. jag levde för dansen, fotbollen och vännerna samt allt där omkring. Någong gång i slutet av mellanstadiet alt. början av högstadiet rann fotbollen ut i sanden pga. att det blev så tävlingsinriktat och det var inte det jag var ute efter. Jag ville bara ha kul med vännerna. Så jag bytte ut fotbollen men behöll dansen och istället började jag gymma med Pappa på barndkåren där vi bodde. Skitkul och eftersom jag alltid varit aktiv det detta livet →dansen var FORTFARANDE prio ett, den var mitt allt← Sedan blev jag sjuk, fick lägga all träning på hyllan, men jag hängde ändå alltid på dansskolan, jobbade, träffade vänner och hade kul. Trots att jag inte fick träna/dansa själv (vilket var ett stooooort nederlag) så levde jag typ på dansskolan. dett fram till ungefär mitten av gymnasiet, sedan fick jag upp ögonen för gymmet och när jag fick börja träna igen, så var gymmet det självklara valet och det tillhör mitt hjärta än idag♥ Jag har även börjat ta tag i löpningen och målet är Göteborgsvarvet 2012 och under de senaste året har jag även tagit steget in i div. gruppträningar såsom spinning och Bodypump!

Så summan av kardemumman:
Träning har alltid varit en stor del av mitt liv, men inte bara träningen utan allt runt omkring den också. Att det är ROLIGT har alltid gått före allt annat. När jag fick träningsförbud var det ett stort nederlag och det var också slutet på min dans-tid (nu vågar jag inte ta upp det eftersom jag har så många underbara minnen därifrån och är rädd att det inte ska leva upp till mina förväntingar!) men trots detta hittade jag något annat mitt hjärta brann  för →gym← och jag älskar, lever för och njuter av att träna & röra på mig. Jag älskar känslan av att svetten rinner och endorfinerna som sprutar.

Kommentarer
Postat av: Don't mind me

Svar: Jag läser juridik.

2011-01-16 @ 22:49:21
URL: http://dontmindme.blogg.se/
Postat av: AMANDA FALK

Träning är underbart, stor del av mitt liv också och har alltid varit. Men fick du träningsförbud p.g.a. ätstörning? Tycker det är helt sjukt att de sätter förbuuud!!! Man mår ju BRA av träning, känner sig piggare och friskare och blir gladare och får energi, dessutom är det lättare att äta lite mer..Hoppas du får en fin start på veckan imorgon, good natt!

2011-01-17 @ 00:11:27
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0