Föreläsning & Slottis.


Det blev två timmars föreläsning i förmiddags om energiförbukning. Synd att föreläsaren är väldens tråkigaste och segaste människa som typ dumförklarar oss totalt genom sitt sätt att föreläsa på. Hon pratar med oss som om vi var 5 år och istället för att lägga tid på viktiga saker så ägnades 30 minuter åt att försöka ändra andelen "sovminuter" på ett dygn i en av hennes tabeller på kostdata/Dietist XP. Vi var påväg att få spel hela gänget kan jag lova. Det är dessutom sååååå tråkigt när föreläsningarna bara bidrar med EXAKT det som står på Power Pointen. Lönt att vara där då liksom? När ramen inte lämnas allt och INGEN info kommer utanför PP-presentationen. Blöööh.

Redigeringen i Livsmedelsvetenskapsarbetet fixades i helgen så det skrevs ut och lämnades in [skönt att checka av listan med det nu]. Tog sedan vagnen till Linnéplatsen för att ta en kall och vintrig promenad i Slottsparken med Alexandra och prata av oss lite. Sedan handlade jag mat och åkte hem för att laga lunch. Sötsur gryta blev det → hade nääästan glömt hur gott det är [♥].

Jag är fortfarande otroligt trött i huvuvdet och kroppen.. jag hoppas verkligen jag får en god natts sömn inatt och att jag är tillbaka i vanlig stil imorgon. Att vara denna seega, trötta och energilösa Rebecca är sååå inte jag. Och jag trivs INTE med det. Jag vill ha min energi tillbaka.. NU! Jag ska bara chilla restenade av dagen, vila upp mig, plugga lite [då februari kommer vara en fullpackad månad!] och städa för imorgon eftermiddag kommer Moa och hennes lillkille Melwin hit [♥]

Kommentarer
Postat av: Linda

Har du Ann G. i näringslära??

2011-01-31 @ 15:18:27
Postat av: Julia

Kan du inte skriva ut receptet på den sötsura grytan? :)

2011-01-31 @ 21:57:57
Postat av: Julia

Kan du inte skriva ut receptet på den sötsura grytan? :)

2011-01-31 @ 21:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0